Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

GTA 6: Διέρρευσαν εικόνες και videos από πρώιμη έκδοσή του (update)

*
Update 1: H Rockstar Games έχει ήδη ξεκινήσει να κατεβάζει τα videos και τις εικόνες που έχουν διαρρεύσει, μαρτυρώντας έτσι με κάθε τρόπο το πόσο μεγάλο πρόβλημα είναι αυτό που έχει δημιουργηθεί.

Update 2: Ο hacker ισχυρίζεται πως έχει ανακτήσει τον πηγαίο κώδικα των GTA 6 και GTA 5 και μάλιστα επιχειρεί να επικοινωνήσει με την Rockstar Games για να συνεννοηθούν (προφανώς για κάποια αποζημίωση για να κλείσει το θέμα). Την ίδια στιγμή, κάποιος φαίνεται να πουλάει τον πηγαίο κώδικα του GTA 5 έναντι 100.000 δολαρίων και μάλιστα απαιτώντας συναλλαγή που θα γίνει με τη χρήση κρυπτονομισμάτων.




Μια μαζική διαρροή υλικού που εικάζεται πως προέρχεται από πρώιμη έκδοση του GTA 6 καταγράφεται εδώ και μερικές ώρες. Οι εικόνες και τα videos προέρχονται από κώδικα πολύ πριν την alpha έκδοση και φαίνονται σε διάφορα σημεία οι σχετικές εντολές. Προς το παρόν δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί από καμία πλευρά πως μιλάμε για legit υλικό, αν και διάφορα σημεία που τονίζονται στην πόλη και έχουν χαρακτηριστικές ονομασίες (πχ. Vice City) δείχνουν πως μπορεί να είμαστε όντως μπροστά σε μια πρωτόγνωρη διαρροή περιεχομένου για το νέο Grand Theft Auto videogame της Rockstar. Αναμένουμε περισσότερα τις επόμενες ώρες/μέρες. Μέχρι τότε…














 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*