Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony θα αφαιρέσει το Accolades, ένα από τα πρώτα features του PS5

*
H Sony θα σταματήσει την υποστήριξη του Accolades feature που εισήγαγε στο PlayStation 5. Για όσους δεν γνωρίζουν, Accolades μπορούν να απονεμηθούν σε συμπαίκες σε online παιχνίδια αλλά και αντιπάλους, για να τιμηθούν οι εξαιρετικές επιδόσεις τους. Όμως σύμφωνα με νέα προσθήκη στην ιστοσελίδα του PlayStation, το χαρακτηριστικό θα αφαιρεθεί.

"Το φθινόωρο του 2022, το Accolades feature του PlayStation 5 θα σταματήσει να υποστηρίζεται. Η χρήση του είναι κάτω από τις αρχικές προσδοκίες, οπότε επαναπροσδιορίζουμε τους στόχους μας. Συνεχίζουμε να ενθαρρύνουμε τα μέλη της κοινότητας να στέλνουν θετικά μηνύματα ο ένας στον άλλο".


Η Sony πρόσθεσε μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά στο user interface του PS5, όχι μόνο το Accolades, αλλά και τα Cards που παρουσιάζουν προτεινόμενες δραστηριότητες, in-game guides και τη δυνατότητα μεταφοράς σε συγκεκριμένα σημεία ενός παιχνιδιού.

Όμως πολλοί θεωρούν ότι μερικά από τα χαρακτηριστικά είναι αχρείαστα και η χρήση τους είναι ελάχιστη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*