Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Ubisoft φέρεται να ετοιμάζει ήδη το Far Cry 7 και ένα νέο Far Cry project

*
Δημοσίευμα του Insider Gaming αναφέρει ότι η Ubisoft έχει στα σκαριά δυο νέα projects που σχετίζοντα με τη σειρά Far Cry, το Far Cry 7 που θα είναι ένας τίτλος single-player και έναν ακόμα που θα απευθύνεται στους fans των εμπειριών multiplayer. Λέγεται ότι το πρώτο έχει την κωδική ονομασία Project Blackbird και το δεύτερο Project Maverick, με την Ubisoft Montreal να έχει ανάμιξη και στα δύο. Φημολογείται πως το Project Maverick τοποθετείται στις ερημιές της Αλάσκας και θα είναι ένα extraction-based shooter με μηχανισμούς όπως permadeath, ένα backpack system, contracts και πολλά άλλα. Το Insider Gaming αναφέρει πως έχουν έρθει στην κατοχή του και εικόνες, που παρουσιάζουν, μεταξύ άλλων, lootable chests και extraction zones.

Δεν αποκλείεται το Far Cry 7 να τοποθετείται στο ίδιο σκηνικό. Πάντως και τα δύο παιχνίδια βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο και δεν αναμένονται πριν το 2025.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*