Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησαν τα July Deals στο PlayStation Store

*
Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και οι εκπτώσεις στο PlayStation Store συνεχίζονται δίχως καμία διακόπή. Σειρά πήρε η προωθητική ενέργεια July Deals, με μειωμένες τιμές, έως και 70% σε δεκάδες τίτλους των PS4 και PS5.

Μεταξύ άλλων, έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε σε προνομιακή τιμή τα: NBA 2K22, Marvel’s Spider-Man: Game of the Year Edition, Resident Evil 3, Assassin’s Creed® The Ezio Collection, Call of Duty®: Modern Warfare® Remastered, Resident Evil Village PS4 & PS5, Marvel's Guardians of the Galaxy PS4 & PS5, Deathloop, Assassin's Creed Valhalla Ragnarök Edition PS4 & PS5, The Dark Pictures Anthology: Little Hope, Mafia II: Definitive Edition, Call of Duty®: Black Ops 4, Judgment, Little Nightmares II PS4 & PS5, HITMAN Trilogy και πολλά άλλα.


Για την πλήρη λίστα των εκπτώσεων δεν έχετε παρά να κάνετε κλικ εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*