Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες φήμες για το GTA 6 το θέλουν να κυκλοφορεί στα τέλη του 2024

*
Ένα νέο post στο NeoGAF υποτίθεται ότι παρουσιάζει νέες πληροφορίες για το GTA 6. Λέγεται λοιπόν ότι η ανάπτυξη του παιχνιδιού ξεκίνησε το 2014 και βασίζεται στη RAGE engine της Rockstar Games. Η διάρκεια της ιστορίας θα είναι 4.500 λεπτά και πρωατγωνιστές θα είναι οι Ricardo (M), Casey (M) και Rose (F). Ο χάρτης του παιχνιδιού θα έχει μέγεθος 140 τετραγωνικά μίλια και θα περιλαμβάνει τις ‘Liberty’ State, ‘Carcer’ City, ‘Vice’ City, ‘Cottonmouth’, ενώ ο πρόλογος θα διαδραματίζεται στη Νότια Αμερική. Τα γεγονότα τοποθετούνται το 2023.

Λέγεται ότι το budget της παραγωγής είναι $500 εκ. και αυτό του marketing $100 εκ. Πιθανότατα τα αποκαλυπτήρια θα πραγματοποιηθούν το τρίτο τρίμηνο του 2022 και το λανσάρισμα το τέταρτο τρίμηνο του 2024.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*