Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer διάρκειας 14 λεπτών για τα Pokémon Scarlet & Violet

Το νέο trailer των Pokémon Scarlet και Pokémon Violet, παρουσιάζει μερικές από τις αποστολές που θα αναλάβουν οι παίκτες. Επιπλέον, στο video διάρκειας 14 λεπτών που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια, αποκαλύπτεται το Farigiraf, μια εξέλιξη του Girafarig, που έκανε την πρώτη του εμφάνιση στα Pokémon Gold και Pokémon Silver. Ακόμα υπάρχουν περισσότερα πλάνα για τον νέο μηχανισμό Terrastalizing, ένα χαρακτηριστικό που υπάρχει αποκλειστικά στην περιοχή Paldea region. Τα Pokemon θα εμφανίζονται με ένα sparkling effect σε περίπτωση που μπορούν να κάνουν Terrastalize. Τα Terrastalized Pokémon έχουν έναν ακόμα τύπο, διαφορετικό από τον standard τους. Για παράδειγμα ένα fire-type Pokémon μπορεί να μετατραπεί σε water-type μέσω της διαδικαασία Terrastalizing.

Επίσης, οι παίκτες θα μπορούν να φτιάξουν sandwiches για τα Pokémon κατά τη διάρκεια των picnics. Αυτό φαίνεται ότι θα αντικαταστήσει τον μηχανισμό curry-making από τα Sword και Shield. Τα sandwiches θα είναι δυνατό να χρησιμοποιηθούν για να διευκολύνθεί η αντιμετώπιση συγκεκριμένων τύπων Pokémon.


Επιπλέον, με την εντολή "Let’s Go" θα μπορείτε να στείλετε το πρώτο Pokémon σας σε αυτοματοποιημένες μάχες.

Ακόμα θα έχετε την ευκαιρία να ρίξετε μια ματιά στις βάσεις που θα μπορέσετε να επισκεφτείτε, Σε αυτές θα κληθείτε να λάβετε μέρος σε δοκιμασίες, όπως boss battles.

Τέλος με το νέο TM machine οι παίκτες θα μπορέσουν να δημιουργήσουν TMs, με υλικά που αφήνουν πίσω τους τα Pokémon μετά τις μάχες. Με τα TMs, ή "technical machines", είναι δυνατή η διδασκαλία νέων κινήσεων σε συγκεκριμένα Pokémon.

Τα Pokémon Scarlet και Pokémon Violet θα κυκλοφορήσουν στις 18 Νοεμβρίου 2022, αποκλειστικά για το Nintendo Switch.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Game Freak

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Nintendo

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    7+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*