Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Cory Barlog ζητάει από τους fans να δείξουν σεβασμό στους developers, στο πλευρό του ο Phil Spencer

*
O Cory Barlog, creative director της Sony Santa Monica, ζητάει από την κοινότητα των παικτών να δείξει περισσότερο σεβασμό στους developers. Υπήρχαν φήμες ότι η Sony θα ανακοίνωνε την ημερομηνία κυκλοφορίας του God of War Ragnarök στις 30 Ιουνίου 2022. Αυτό δεν συνέβη και ως αποτέλεσμα κάποιοι θεώρησαν σωστό να στείλουν απρεπή μηνύματα σε μέλη της ομάδας ανάπτυξης, ζητώντας να μάθουν την ηεμρομηνία κυκλοφορίας τοιυ παιχνιδιού. Μεταξύ αυτών ήταν και φωτογραφίες άκρως ακατάλληλου περιεχομένου.

Όπως ήταν πολύ φυσικό, ο Barlog εξοργίστηκε, απαντώντας με εκφράσεις, όπως "Are you fucking kidding me with this now?"


Ζήτησε να μην στέλνει κανείς σε οποιονδήποτε ακατάλληλες εικόνες και πρόσθεσε: "Κάνουν τα πάντα για να σας προσφέρουν κάτι με το οποίο θα διασκεδάσετε. Δείξτε λόγο γ......ο σεβασμό".

Απαντώντας σε follower που κατηγόρησε τους δημοσιογράφους και τους insiders, οι οποίοι υποστήριζαν ότι η αποκάλυψη της ημερομηνίας κυκλοφορίας θα γινόταν στις 30 Ιουνίου, ο Barlog απάντησε: "Όχι. Η απάντηση δεν είναι να βρούμε κάποιον για να ρίξουμε το φταίξιμο".

"Στο εξής θα πρέπει στους ανθρώπους που δημιουργούν πράγματα τα οποία αγαπάμε να δείχνουμε την απαραίτητη αξιοπρέπει και σεβασμό. Δεν πρόκειται για μάχη, δεν βρισκόμαστε σε πόλεμο. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε και να διασκεδάσουμε παρέα".

Το tweet του Barlog σχολιάστηκε και από τον επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer. "Πολύ καλά τα είπες Cory. Ανυπομονώ να απολαύσω το GoW όταν κυκλοφορήσει. Ευχαριστίες σε εσένα και την ομάδα σου για την εκπληκτική δουλεία, με την οποία δημιουργείτε πράγματα που αγαπάμε. Σας ευχαριστώ".
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*