Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Προσφορές Black Friday 2022 με παιχνίδια PS4 έως €9,99

*
Οι προσφορές Black Friday συνεχίζονται και μπορείτε να κάνετε δικά σας PS4 games έως €9,99. Οι προσφορές αυτές «τρέχουν» στο πλαίσιο εκπτώσεων που κάνει η Sony στο PlayStation Store και περιλαμβάνουν μερικές σημαντικές κυκλοφορίες. Για παράδειγμα, βρήκαμε σε τιμές έως €9,99 τα The Last of Us: Part II, Just Cause 4: Reloaded, TT Isle of Man: Ride on the Edge 2, Sid Meier’s Civilization VI, Fallout 76, God of War PlayStation Hits, Hot Wheels Unleashed, Red Dead Online, The Escapists 2, MXGP 2019, Street Power Football, Wolfenstein II: The New Colossus, Yooka-Laylee, Overcooked 2, Need for Speed Heat, Control, Prey, και Romancing Saga 2. Μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές του PlayStation Store για την Black Friday εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*