Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τα Pokémon Scarlet & Violet αποτέλεσαν το 96% των φυσικών πωλήσεων video games της Ιαπωνίας την περασμένη εβδομάδα

*
Φαίνεται πως τα Pokemon Scarlet και Pokemon Violet μονοπώλησαν τους πίνακες πωλήσεων της Ιαπωνίας. Συγκεκριμένα, οι δύο τίτλοι αποτέλεσαν το 96% των φυσικών πωλήσεων video games ολόκληρης της Ιαπωνίας κατά την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας τους.

Σύμφωνα με το Famitsu, τα δύο νέα παιχνίδια Pokemon πούλησαν 2.537.292 φυσικά αντίγραφα από τις 18 Νοεμβρίου μέχρι και τις 20! Αυτό το νούμερο τοποθετεί τους νέους τίτλους της Game Freak κλάσεις πάνω από το νούμερο 2 παιχνίδι σε πωλήσεις, το Splatoon 3, το οποίο πούλησε 36.958 αντίγραφα στο ίδιο χρονικό διάστημα!


Συνολικά, όλο το top 10 των τίτλων που πούλησαν φυσικά αντίγραφα συγκεντρώνουν 2.634.241 κομμάτια. Σύμφωνα με την Nintendo, ο τίτλος σημείωσε 4.05 εκατομμύρια πωλήσεις, μαζί με τις ψηφιακές αγορές. Το Nintendo Switch πούλησε 170.693 κομμάτια, σε αντίθεση με μια εβδομάδα πριν, όπου ήταν στα 97.542 κομμάτια. Τα 100.000 περίπου από τα φρεσκοπουλημένα Switch, ήταν η ειδική OLED έκδοση που κυκλοφόρησε για να γιορτάσει το λανσάρισμα του νέου τίτλου Pokemon.

H Nintendo ανακοίνωσε την Τετάρτη, πως τα Pokemon Scarlet και Pokemon Violet, σημείωσαν τις υψηλότερες πωλήσεις παγκοσμίως, συγκριτικά με οποιοδήποτε άλλο software σε οποιαδήποτε πλατφόρμα της Nintendo, φτάνοντας το κοσμοιστορικό νούμερο των 10 εκατομμύριων κομματιών στις πρώτες 72 ώρες κυκλοφορίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Game Freak

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Nintendo

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    7+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*