Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έντονη φημολογία για Xbox Game Pass στο Nintendo Switch

*
Ολοένα και εντείνεται η φημολογία ότι Microsoft και Nintendo συνεργάζονται το τελευταίο χρονικό διάστημα στενά με στόχο το Xbox Game Pass και άλλα. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν απλά ότι οι δύο εταιρείες εξετάζουν περαιτέρω τη συνεργασία τους με σκοπό απλά να κυκλοφορήσουν κάποια exclusives τους και στις δύο πλατφόρμες, στη λογική του Minecraft. Ωστόσο, όσο προχωρούν οι μέρες (και ως εκ τούτου έπρεπε να περιμένουμε πριν δημοσιεύσουμε κάτι) φαίνεται πως οι δύο πλευρές συζητούν αρκετά περισσότερα, όπως την κυκλοφορία τίτλων, όπως το Ori and the Blind Forest και την εμφάνιση της υπηρεσίας Xbox Game Pass στο Nintendo Switch μέσα στη χρονιά.



Πως θα μπορούσε τώρα να λειτουργήσει αυτό, από τη στιγμή που το ίδιο το hardware δεν το επιτρέπει ανά περιπτώσεις; Με τη βοήθεια του Project xCloud, της επερχόμενης game streaming υπηρεσίας της Microsoft, όπου τυπικά θα βοηθήσει το πιο αδύναμο Nintendo Switch να «τρέξει» πιο απαιτητικά games. Το concept δεν είναι νέο για τη Nintendo και το υβριδικό της σύστημα, αφού με αυτόν τον τρόπο η κονσόλα υποδέχτηκε τα Resident Evil 7: biohazard και Assassin’s Creed Odyssey στην αγορά της Ιαπωνίας. Μια ανάλυση για το θέμα έκανε το YouTube channel Direct-Feed Games (που έχει αποδειχτεί αξιόπιστο στο παρελθόν), ενώ φαίνεται να ενισχύεται και από πληροφορίες μεγάλων και παραδοσιακών media της αγοράς, όπως το Game Informer. Όλα τα παραπάνω, τα κρατάμε αυτή τη στιγμή στο επίπεδο της φημολογίας και οτιδήποτε νεότερο προκύψει, θα το μάθετε από το Enternity.gr.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*