Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Tell Me Why από DONTNOD και Microsoft (trailer)

Tell Me Why θα λέγεται το επόμενο adventure της DONTNOD Entertainment, το οποίο αναπτύσσεται για PC και Xbox One και θα εκδόσει η Microsoft. Θα εμφανιστεί το καλοκαίρι του 2020, σε τρία κεφάλαια, σε Xbox One, Windows 10, Steam και Xbox Game Pass. Το Tell Me Why εστιάζει σε δυο δίδυμα αδέλφια, Tyler και Alyson Ronan, με τον Tyler να είναι διεμφυλικός άνδρας, στοιχείο καίριο για την ιστορία. Τα δυο αδέλφια θυμούνται με διαφορετικό τρόπο συγκεκριμένα γεγονότα της ζωής τους και ο παίκτης διαλέγει ποια εκδοχή θα πιστέψει, επηρεάζοντας έτσι το δεσμό που συνδέει τα αδέλφια.

Προκειμένου να αποδοθούν σωστά οι χαρακτήρες και οι θεματικές, η Microsoft και η DONTNOD συνεργάζονται με την οργάνωση GLAAD, που ασχολείται με την εκπροσώπηση της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ στα media.


Η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται σαφές και προβλέψιμο πλάνο για την κυκλοφορία των τριών επεισοδίων, το οποίο, βέβαια, δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη.

Δείτε και το σχετικό trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*