Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το πανέμορφο Animal Crossing: New Horizons-themed Nintendo Switch

*
Η Nintendo ανακοίνωσε το Animal Crossing: New Horizons-themed Nintendo Switch, μια ειδική έκδοση της υβριδικής της κονσόλας που θα κυκλοφορήσει στα χρώματα του αναμενόμενου τίτλου. Το νέο SKU θα πωλείται από τις 13 Μαρτίου 2020 στην αγορά των ΗΠΑ και από τις 20 Μαρτίου 2020 σε αυτήν της Ευρώπης, της Αυστραλίας και της Ιαπωνίας.



Η τιμή για την αγορά των ΗΠΑ έχει οριστεί στα 299,99 δολάρια και η κονσόλα θα φέρει ειδικού χρωματισμού Joy-Cons, Straps, αλλά και ένα ειδικό λευκό Dock με χαρακτήρες του game.



Η Nintendo ανακοίνωσε ακόμη και τα Animal Crossing: New Horizons Aloha Edition Carrying Case & Screen Protector και Switch Lite Animal Crossing: New Horizons Aloha Edition Carrying Case & Screen Protector (θήκες μεταφοράς και μεμβράνες προστασίας οθόνης). To παιχνίδι πάντως δεν περιλαμβάνεται στο πακέτο αγοράς και όσοι ενδιαφέρονται, θα πρέπει να το προμηθευτούν ξεχωριστά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*