Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκτήστε όλους τους δωρεάν επετειακούς τίτλους της Ubisoft

Σε περίπτωση που δεν μπορέσατε να αποκτήσετε όλα τα δωρεάν παιχνίδια που έδωσε δωρεάν η Ubisoft τους τελευταίους μήνες, τότε έχετε μια δεύτερη ευκαιρία. Έτσι λοιπόν μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου μπορείτε να κάνετε δικούς σας τους τίτλους που δόθηκαν για PC, στο πλαίσιο του Ubisoft Anniversary. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε log on με το λογαριασμό που διαθέτετε στο Ubisoft Club και να "ζητήσετε" τα παιχνίδια σας. Απλά, προηγουμένως, βεβαιωθείτε ότι έχετε εγκατεστημένο τον Uplay installer στον υπολογιστή σας. Μεταξύ των δωρεάν παιχνιδιών θα βρείτε τα Prince of Persia: Sands of Time, Assassins’s Creed 3, Splinter Cell, Rayman Origins, The Crew, Beyond Good & Evil και Far Cry Blood Dragon.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*