Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποχώρησε από την Gearbox Software ο Matt Armstrong

*
Μέσω σχετικού post στο Twitter, ο δημιουργός του Borderlands Matt Armstrong ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Gearbox Software. Η αποχώρηση αυτή έρχεται σε μία στιγμή που το "πνευματικό τέκνο" του Amstrong γνωρίζει μεγάλες επιτυχίες και όπως έχει γίνει γνωστό, το Borderlands 3 βρίσκεται ήδη στα σκαριά. Μάλιστα, ο δημιουργός, πέρα του ότι εγκατέλειψε τη θέση του σε μια στιγμή που οι καρποί των κόπων του ολοένα και αυξάνονταν, δεν άφησε τίποτα στη μέση, αφού πρόσφατα κυκλοφόρησαν ένα major DLC για το Borderlands: The Pre-Sequel αλλά και το Borderlands The Handsome Collection.



Αυτή βεβαίως δεν ήταν η πρώτη απώλεια για το Borderlands και έρχεται κατόπιν της αποχώρησης του Anthony Burch (lead writer των Broderlands 2 και Borderlands The Pre-Sequel), αλλά και το κλείσιμο της 2Κ Australia.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*