Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αυτό είναι το New Xbox Experience

Η Microsoft δημοσίευσε ένα video tour στη νέα μορφή του Xbox One Dashboard και συγκεκριμένα σε αυτό που ονομάζει New Xbox Experience. Η σχετική σημαντική ενημέρωση για την κονσόλα θα διατεθεί στις 12 Νοεμβρίου και θα αλλάζει αρκετά (προς το καλύτερο) την εμπειρία που θα αποκομίζει ο χρήστης στην περιήγησή του στα μενού του συστήματος και του Xbox Live Marketplace. Στις σημαντικές αλλαγές είναι το scrolling στον κάθετο άξονα, ενώ επανέρχεται η λογική των tabs που θα μεταφέρουν το χρήστη από τα παιχνίδια του, στις εφαρμογές, στο Store και σε όλες τις υπόλοιπες επιλογές. Τα pins βρίσκονται πλέον στο κάτω μέρος της Home Screen (αλλά πλέον το right shoulder button στο Xbox One Controller λειτουργεί ως shortcut για εκεί). Tέλος, στα αριστερά της οθόνης βρίσκεται το νέο Xbox Guide που ανοίγει και φανερώνει τη λίστα των φίλων του χρήστη, τα parties, τα μηνύματα, τις ρυθμίσεις και τις snapped εφαρμογές. Το μενού αυτό μπορεί να εμφανιστεί άμεσα και με διπλό πάτημα του πλήκτρου Home κατά τη διάρκεια της δράσης σε ένα game.



Με το νέο firmware update θα ενεργοποιηθεί και η πλέον αναμενόμενη λειτουργία συμβατότητας με μια διαρκώς αυξανόμενη λίστα τίτλων του Xbox 360  (backwards compatibility), η οποία θα αποκαλυφθεί στις 9 του μήνα. Μέχρι να έρθει η επόμενη εβδομάδα λοιπόν, δείτε τι φέρνει το νέο Xbox One dashboard μέσα από τον παρακάτω player.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Microsoft

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Microsoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Microsoft Hellas

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*