Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Δίχως συνέντευξη Τύπου η ΕΑ στην E3 2019. Παραμένει το EA Play 2019

*
Η Electronic Arts πρόκειται να επιστρέψει και φέτος στο Los Angeles μιας και στις αρχές Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το EA Play στο πλαίσιο της E3 2019. Πιο συγκεκριμένα, από 7 έως και 9 Ιουνίου 2019, η εταιρεία πρόκειται να παρουσιάσει το τι μας ετοιμάζει για τη σεζόν 2019- 2020. Το διαφορετικό αυτή τη χρονιά θα είναι πως η εταιρεία δεν θα πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου και θα προτιμήσει τα streams. H EA υποστηρίζει ότι πήρε αυτή την απόφαση μετά από την απαίτηση των fans, που ζήτησαν περισσότερο gameplay και συνεντεύξεις με τους δημιουργούς των παιχνιδιών. Λογικά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρίσκεται το Star Wars Jedi: Fallen Order, τα αποκαλυπτήρια του οποίου θα πραγματοποιηθούν τον προσεχή Απρίλιο. Σε περίοπτη θέση θα βρίσκεται και το Apex Legends, που μέχρι τώρα σημειώνει τεράστια επιτυχία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*