Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο το Dark Souls III: The Fire Fades Edition

*
Το Dark Souls III: The Fire Fades Edition κυκλοφορεί σήμερα (21 Απριλίου) για PlayStation 4 και Xbox One, ενώ για να σας υπενθυμίσει το γεγονός, η εταιρεία παρουσίασε ένα νέο trailer για το παιχνίδι. Η συγκεκριμένη έκδοση του τίτλου εκτός από το Dark Souls III περιλαμβάνει επίσης και τα 2 expansions, Ashes of Ariandel και The Ringed City, ενώ μπορείτε να την προμηθευτείτε έναντι του ποσού των 49,99 δολαρίων. Ίσως, έφτασε η στιγμή για όσους δεν είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το παιχνίδι έως τώρα, να το προσθέσουν “ολοκληρωμένο” στη συλλογή τους.



Στη συνέχεια ακολουθεί το launch trailer του The Fire Fades Edition, ενώ εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον τίτλο που θα “καταβροχθίσει” το χρόνο και τις αντοχές σας, δεν έχετε από το να διαβάσετε το αναλυτικό Dark Souls III Review μας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*