Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διαθέσιμο το Humble Devolver Digital Bundle

Ακόμα ένα Humble Bundle κάνει την εμφάνισή του για να σας δώσει αρκετούς τίτλος με πολύ λίγα χρήματα. Αυτή τη φορά ονομάζεται Humble Devolver Digital Bundle εστιάζοντας σε τίτλους της Devolver Digital. Πιο συγκεκριμένα πληρώνοντας ένα δολάριο θα αποκτήσετε τα A Fistful of Gun, RONIN και Gods Will Be Watching. Αν πληρώσετε παραπάνω από το μέσο όρο (που τώρα βρίσκεται στα 4,48 δολάρια) θα προσθέσετε στα παραπάνω τα NOT A HERO, Shadow Warrior Special Edition, Dropsy, αλλά και έκπτωση 50% για το The Talos Principle. Σε αυτή την τιμή θα λάβετε ακόμα περισσότερο περιεχόμενο που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί. Τέλος αν δώσετε 10 δολάρια θα ξεκλιειδώσετε όλα τα παραπάνω, καθώς και τα Titan Souls, Hatoful Boyfriend: Holiday Star. Βρείτε το bundle εδώ και δώστε τον οβολό σας για να ενισχύσετε τα GamesAid και CareBOX.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*