Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ε3 2019: Πρώτες επίσημες πληροφορίες για το Project Scarlett, μαζί με ημερομηνία κυκλοφορίας (trailer)

*
Η Microsoft λίγο πριν το κλείσιμο της παρουσίασης της στην E3 2019 αποκάλυψε τις πρώτες πληροφορίες για το Xbox νέας γενιάς με την κωδική ονομασία Project Scarlett. Αν και δεν δόθηκαν τα πλήρη χαρακτηριστικά της νέας κονσόλας έγινε μια πρώτη περιγραφή των στοιχείων που θα απαρτίζουν την αρχιτεκτονική του επόμενου Xbox.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα ειπώθηκαν στην παρουσίαση η κονσόλα θα διαθέτει custom επεξεργαστή της AMD αρχιτεκτονικής Zen 2 και Navi για επεξεργαστή και κάρτα γραφικών αντίστοιχα, υποστηρίζοντας τεχνολογίες Ray Tracing σε επίπεδο hardware αλλά και αναλύσεις ύψους 8Κ και ρυθμό ανανέωσης έως και 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Η RAM είναι τεχνολογίας GDDR6 για χρήση τόσο από το σύστημα όσο και από τα παιχνίδια. Ως αποθηκευτικό μέσο για την ταχύτερη φόρτωση των παιχνιδιών θα γίνεται χρήση δίσκου τεχνολογίας SSD αντί για συμβατικό σκληρό δίσκο με δυνατότητα επέκτασης της βασικής RAM μέσω του δίσκου ως εικονική μνήμη.


Σύμφωνα με την Microsoft η κονσόλα θα είναι τέσσερις φορές πιο ισχυρή από το Xbox One X και θα υποστηρίζει όλα τα παλαιά παιχνίδια της εταιρείας, που σημαίνει ότι θα έρθει με backwards compatibility. Τέλος επιβεβαιώθηκαν οι φήμες πως η κονσόλα νέας γενιάς της Microsoft αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στην εορταστική περίοδο του 2020 μαζί με το Halo 5: Infinite.

Δείτε το trailer που ακολουθεί:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*