Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εκτός E3 2016 η Electronic Arts

H Electronic Arts ανακοίνωσε ότι η παρουσία της στη φετινή Ε3 θα είναι εντελώς τυπική χωρίς το καθιερωμένο press event, αφού ετοιμάζει ξεχωριστά gameplay events σε Λος Άντζελες και Λονδίνο, που θα είναι ανοικτά για το κοινό. Αναλυτικότερα, ο publisher θα πραγματοποιήσει μια εκδήλωση που ονομάζεται EA Play και η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Club Nokia στο Λος Άντζελες και διαρκέσει από τις 12 έως 14 Ιουνίου . Επιπλέον, σχεδιάζει να διοργανώσει μονοήμερη εκδήλωση στις 12 Ιουνίου στο The Mermaid Event Center στο Λονδίνο. Όποιος ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει κάποιο από τα events μπορεί να επισκεφτεί την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας για περισσότερες πληροφορίες.



Κατά τη διάρκεια του EA Play event, το οποίο θα ξεκινήσει δύο μέρες πριν από την έναρξη της Ε3 2016, θα πρέπει να περιμένουμε αποκαλύψεις και trailers για επερχόμενους τίτλους, όπως είναι το  Mass Effect Andromeda, ενώ εικάζεται ότι θα δούμε και το Star Wars game της Visceral. Υπομονή μέχρι την 12η Ιουνίου λοιπόν.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*