Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ενδείξεις για προσεχή ανακοίνωση νέου τίτλου της σειράς Armored Core

*
Δημοσιεύτηκαν πληροφορίες για ένα υποτιθέμενο, επερχόμενο τίτλο Armored Core της From Software που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί. Ο χρήστης του ResetEra, Red Liquorice αναφέρει ότι έλαβε μια έρευνα που αφορά καταναλωτές από την εταιρεία ανάπτυξης, στην οποία περιλαμβάνονται λεπτομέρειες για το σενάριο, οκτώ screenshots αλλά και δύο videos ενός sequel που δεν έχει δει ακόμα το φως τη δημοσιότητας. Τα τελευταία παρουσιάζουν ένα boss fight και μια χιονισμένη περιοχή.

Σύμφωνα με τα screenshots που δημοσιοποήσε ο χρήστης, το παιχνίδι περιγράφεται ως μια δημιουργία επιστημονικής φαντασίας του Hidetaka Miyazaki, ένας τίτλος που χαρακτηρίζεται ως third-person shooter mecha action, με τα γαγονότα να διαδραματίζονται σε έναν πολύ μεγάλο χάρτη, γεμάτο δραστηριότητες.


Ο χρήστης επισημαίνει ότι το boss fight του θύμισε τη σειρά Souls και το long-range gunfire το Virtua On. "Ο χαρακτήρας που ελέγχει ο παίκτης, μέσα σε ένα λευκό mech, πλησίασε ένα υπερμεγέθες robot boss και πολέμησε χρησιμοποιωντας ένα ενεργειακό σπαθί, πιθανότατα από laser. Σε άλλα πλάνα, πάλι με το λευκό mech, ο παίκτης ακολουθούσε άλλους χαρακτήρες από απόσταση (ίσως co-op), διασχίζοντας μιας χιονισμένη περιοχή που οδηγούσε σε κάτι που έμοιαζε με έναν μεγάλο τοίχο ή πύλη".

Η ομάδα ανάπτυξης δεν έχει καταλλήξει στο όνομα του παιχνιδιού και κάλεσε τους συμμετέχοντες να δηλώσουν τις προτιμήσεις τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    From Software

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Bandai Namco Entertainment

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    BNE Hellas

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*