Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Εξαγορά της From Software από την Kadokawa Shoten

*
Ο ιαπωνικός κολοσσός Kadokawa Shoten ανακοίνωσε την εξαγορά της πλειοψηφίας των μετοχών της From Software, μετατρέποντας την σε θυγατρική του ομίλου. Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, το επιχειρηματικό σχέδιο του εν λόγω publisher είναι η επέκταση και των δύο εταιρειών στην παγκόσμια αγορά, ενώ μέσω αυτής της συνεργασίας θα υπάρξουν στο μέλλον νέα IPs.



Η Kadokawa Shoten εδρεύει στο Τόκιο, ιδρύθηκε το 1945 και είναι γνωστή για την έκδοση manga novels και manga περιοδικών όπως το μηνιαίο έντυπο “Newtype”. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα, έχει επεκταθεί και στον τομέα των πολυμέσων, δηλαδή στα video games και στις κινηματογραφικές παραγωγές (Kadokawa Pictures). Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι δεν μπορούμε να γνωρίζουμε το αν και κατά πόσο αυτή η εξέλιξη θα επηρεάσει το μέλλον της σειράς Souls.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*