Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft φέρνει το xCloud στο iOS μέσω web το 2021

*
Η Microsoft εξετάζει μια δυνατότητα πρόσβασης στο xCloud μέσω browser για τις συσκευές που «τρέχουν» iOS. Κάτι τέτοιο αναφέρει πηγή του Verge στην εταιρεία, όπου και σημειώνεται πως η Microsoft δουλεύει πάνω σε μια web version για iOS και iPadOS που θα μπορεί να τεθεί σε λειτουργία στις αρχές του 2021. Ο Phil Spencer επιβεβαίωσε την εξέλιξη σε πρόσφατο meeting της εταιρείες, σημειώνοντας πως «θα καταλήξουμε να προσφέρουμε την υπηρεσία και στο iOS. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την πρόοδο που έχουμε κάνει». Ο επικεφαλής του Xbox σημείωσε πως το xCloud θα φτάσει και στα Windows 10 PCs κάποια στιγμή μέσα στο 2021. Δεν είναι τυχαίο και σε όλα αυτά ότι πριν από λίγες ώρες, η Microsoft ανέβασε ένα νέο κείμενο στο επίσημο blog της, σημειώνοντας τις αρχές του Microsoft Store και στο οποίο θα ανεβαίνουν όλες οι εφαρμογές ανταγωνιστών, χωρίς να υπάρχει μπλοκάρισμα ανάλογα με τον τρόπο που γίνονται οι in-app χρεώσεις. Όπως ήταν λογικό, αυτό ήταν ένα ευθύ χτύπημα κατά της Apple στη μάχη με την Epic, ενώ και το επίσημο account του developer του Fortnite έκανε τη σχετική αναδημοσίευση στα social media.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*