Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Και στη Δύση το The Witch and the Hundred Knight 2

*
Σύμφωνα με ανακοίνωση της NIS America, το Witch and the Hundred Knight 2 θα έρθει προς Αμερική και Ευρώπη μεριά μέσα στον επόμενο χρόνο για το PS4, σε retail και digital μορφή. Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα στην περιοχή Kevala, η οποία κρύβει πολλά μυστικά και ενδεχομένως εξηγήσεις γι' αυτά που συμβαίνουν στο πρωταγωνιστικό δίδυμο. Amalie και Chelka συνθέτουν ένα ετερόκλητο ντουέτο, αφού η μία προέρχεται από έναν οργανισμό εχθρικά προσκείμενο προς τις απανταχού μάγισσες, ενώ η άλλη τυχαίνει να είναι μία μάγισσα.



Στο πλευρό του Hundred Knight, ο οποίος διαθέτει 6 διαφορετικά Facets για να επιβληθεί στη μάχη, οι δύο νεαρές κοπέλες θα εξερευνήσουν επικίνδυνα dungeons αλλά και περιοχές όπου κρύβονται αρκετοί σύμμαχοι, όπως τα Tochkas. Εξίσου έμπιστο αποδεικνύεται και το οπλοστάσιο τους, με τις αναβαθμίσεις στον εξοπλισμό τους να προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα έναντι των αντιπάλων. Όσοι ενδιαφέρονται για την limited edition του παιχνιδιού, η οποία περιλαμβάνει hard cover art book και το official soundtrack μεταξύ άλλων, μπορούν να την προπαραγγείλουν εδώ στην τιμή των €79,99 . Δείτε παρακάτω το trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*