Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Και στο Hellblade η τεχνολογία Performance Capture

Όπως σημειώνει στο παρακάτω βίντεο ο δημιουργός του επερχόμενου Hellblade (Tameem Antoniades), η Ninja Theory ήταν το πρώτο στούντιο που χρησιμοποίησε την τεχνολογία Performance Capture σε videogame το 2005 (Heavenly Sword). Ο Antoniades ανέφερε κατά τη διάρκεια του DICE 2014 ότι η ομάδα έχει αναπτύξει τεχνολογίες πραγματικού χρόνου σε συνεργασία με την Weta Digital. «Ήμουν δίπλα στον Peter Jackson όταν ο ίδιος παρουσίαζε την τεχνολογία real time performance capture στον James Cameron χρησιμοποιώντας στοιχεία από το Heavely Sword», σημείωσε μεταξύ άλλων ο developer.



Στη συνέχεια, ο παραγωγός εξήγησε ότι από τότε η τεχνολογία έχει εξαπλωθεί σαν πυρκαγιά στη βιομηχανία του κινηματογράφου, αλλά δεν είναι ακόμα τόσο διαδεδομένη στην βιομηχανία των videogames. Προφανώς πολλά στούντιο πιστεύουν ότι είναι υπερβολικά δαπανηρή και περίπλοκη τεχνολογία. Από την άλλη, ο ίδιος αισθάνεται ότι είναι ο γρηγορότερος και φθηνότερος τρόπος παραγωγής cutscenes και χάρη σε μια συνεργασία με την Vicon (ο μεγαλύτερος κατασκευαστής εξοπλισμού καταγραφής και λογισμικού), η Ninja Theory θέλει να αποδείξει ότι με το Hellblade είναι δυνατή η χρήση της τεχνολογίας χωρίς να απαιτείται υψηλός προϋπολογισμός. Τέλος, η Ninja Theory θα συνεργαστεί και με άλλα στούντιο για να βοηθήσει στην εξάπλωση της τεχνολογίας στην βιομηχανία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Hellblade Senua’s Sacrifice
    • 18+ pegi 18+
      • 9 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (1)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://www.hellblade.com/ FOLLOWERS 5 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 9

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*