Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μια μαύρη τρύπα διαλύει τα πάντα στο Fortnite και εκατομμύρια παίκτες απλά την κοιτούν (video)

*
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2 15/10 13.15
Η δεύτερη σεζόν είναι γεγονός και το Fortnite Chapter 2: Season 1 ξεκίνησε. Δείτε περισσότερα στο αναλυτικό trailer, εδώ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 14/10 23.50

Όπως φαίνεται, η νέα σεζόν του Fortnite έρχεται και το πρώτο σχετικό trailer ήδη διέρρευσε.

Αρχικό κείμενο
Από αργά το απόγευμα της Κυριακής, το Fortnite είναι εκτός λειτουργίας, αφού η ομάδα ανάπτυξής του αποφάσισε να τερματίσει την τρέχουσα σεζόν με μια μαύρη τρύπα που κατέστρεψε τα πάντα στο πέρασμά της. Όλα ξεκίνησαν με τον μετεωρίτη που βρίσκεται στο κέντρο της πίστας από την αρχή τη season X και ολόκληρος ο original χάρτης διαλύθηκε, με τους παίκτες του τίτλου να μην μπορούν να κάνουν το παραμικρό (κάποιοι ανακάλυψαν μάλιστα πως αν περάσουν τον Konami code, μπορούν να παίξουν στην απόλυτη μαυρίλα ένα arcade game στιλ Space Invaders). To παιχνίδι είναι αυτή τη στιγμή απροσπέλαστο, καθώς όλα φαίνεται πως τα έχει ρουφήξει η μαύρη τρύπα. Προφανώς και είναι μια κίνηση για να κερδίσει ακόμη μεγαλύτερη δημοσιότητα το παιχνίδι, εν αναμονή ενός μεγάλου φρεσκαρίσματος. Δείτε μερικές χαρακτηριστικές στιγμές από το Twitter που καταγράφουν τι έγινε την ώρα της καταστροφής.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Fortnite
    • 16+ pegi 16+
      • 6.8 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (2)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://fortnitegame.com/ FOLLOWERS 1 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*