Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο βοηθός του George R. R. Martin στο Game of Thrones game

Ο Τy Corey Franck προσωπικός βοηθός του δημιουργού της δημοφιλούς σειράς του ΗΒΟ Game of Thrones George R. R. Martin, συμμετέχει στην ανάπτυξη του ομώνυμου video game της Telltale Games, στο κομμάτι του σεναρίου. Μάλιστα, όπως αναφέρει ο ιδρυτής του στούντιο Dan Connors, η ομάδα δίνει μεγάλη προτεραιότητα στο σενάριο του Game of Thrones video game. Παράλληλα, ο Josh Goodstadt -υψηλόβαθμο στέλεχος του ΗΒΟ- αποκάλυψε πως η Telltale παρουσίασε 10 λεπτά πρωτότυπου υλικού από το εν λόγω game και τα οποία ήταν αρκετά, ώστε να πείσουν τους παραγωγούς του τηλεοπτικού δικτύου να δώσουν το «πράσινο φως» για την ανάπτυξη του.



Να υπενθυμίσουμε, ότι το πρώτο επεισόδιο της σειράς θα κυκλοφορήσει εντός του 2014, ενώ σύμφωνα με την Telltale είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν περισσότερες από μία σεζόν. Αναμένουμε με ενδιαφέρον περισσότερες λεπτομέρειες για τον τίτλο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*