Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πέντε παιχνίδια για τους συνδρομητές PlayStation Plus τον Φεβρουάριο

*
Παρά το γεγονός ότι ο Φεβρουάριος έχει λιγότερες ημέρες, η Sony αποφάσισε να προσφέρει περισσότερα παιχνίδια στου συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus. Σας περιμένουν συνολικά πέντε τίτλοι και ο συγκεκριμένος μήνας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αρκετά δυνατός, με επιλογές που καλύπτουν τις προτιμήσεις μια μεγαλης γκάμας του κοινού. Ξεχωρίζει το BioShock: The Collection, που περιλαμβάνει τρία παιχνίδια, τα BioShock, BioShock 2 και BioShock Infinite. Επιπλέον, υπάρχει το The Sims 4, με το οποίο θα μπορέσετε να αναδείξετε τη φαντασία σας.

Τέλος, κάτι υπάρχει και για τους κατόχους PSVR και μάλιστα όχι ευκαταφρόνητο, καθώς το Firewall Zero Hour είναι ένα από τα καλύτερα online multiplayer games που κυκλοφορούν για την πλατφόρμα.







 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • PORTAL
    • Αυτο που εχει καταφερει η Sony (και η Microsoft) με αυτες τις συνδρομες ειναι για βραβειο μαρκετινγκ. Εχουν καταφερει οχι μονο να βγαζουν απιστευτα κερδη με μια συνδρομη αερα κοπανιστοτατο, οχι μονο να εχει περασει στον κοσμο αλλα και σε δημοσιογραφους οτι τα παιχνιδια ειναι "δωρεαν" (ορος που ουτε οι ιδιοι δεν τολμουν να χρησιμοποιησουν), οχι μονο να βγαζουν κερδος και απο τα ιδια τα παιχνιδια που προσφερουν, επιλεγοντας εξυπνα τι θα δωσουν με βαση τη ζητηση που θα εχουν τα micro transactions/dlc, αλλα και να εχουν ισχυροτατο fan base οι οποιοι σιωπουν οποιες φωνες αντιδρουν σε αυτο το κατεστημενο. Μπορει να με κλεβουν αλλα ειλικρινα τους βγαζω το καπελο. Τετοιο ownage συνανταει κανεις πολυ λιγες φορες σε αυτη τη ζωη.

*