Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πολλά μυστήρια κρύβει η τρίτη σεζόν της σειράς 13 Reasons Why (trailer)

*
To Netflix δημοσίευσε το τελικό trailer για την τρίτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς 13 Reasons Why, λίγο πριν την πρεμιέρα που έχει προγραμματιστεί για τις 23 Αυγούστου. Σε αυτό γίνονται αναφορές στο μυστήριο γύρω από το θάνατο του Bryce Walker (Justin Prentice), που πυροβολήθηκε, πιθανότατα από έναν από τους συμμαθητές του, αφότου βρέθηκε ένοχος για το βιασμό τριών γυναικών. Η εξελίξεις θα είναι κρίσιμες και θα ξεδιπλώσουν το χαλί για την τέταρτη και τελευταία σεζόν.

Οκτώ μήνες αφότου εμπόδισαν τον Τάιλερ από το να διαπράξει μία αδιανόητη πράξη στο Σπρίνγκ Φίλντ, o Κλέι, η Τζέσικα, ο Άλεξ, ο Τζάστιν και o Ζακ βρήκαν τους τρόπους να «κουβαλήσουν» μαζί το βάρος της συγκάλυψης, ενώ παράλληλα βοηθούν τον Τάιλερ να προχωρήσει με την ανάρρωσή του.


Πολλά διακυβεύονται σε αυτήν την καθηλωτική, τρίτη σεζόν του 13 Reasons Why, καθώς οι συνέπειες ακόμη και των πιο καλοπροαίρετων πράξεων μπορούν να αλλάξουν για πάντα μία ζωή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*