Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πολλές εκπτώσεις στο PS Store

Η Sony ανακοίνωσε μέσα από το επίσημο blog της τους τίτλους που θα προσφερθούν έναντι «γενναίας» έκπτωσης για τους κατόχους PlayStation 3 και PlayStation Vita. H εν λόγω καμπάνια θα διαρκέσει μέχρι και τις 27 Νοεμβρίου και θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα Batman: Arkham City (€9.99), Borderlands 2 (€12.99), Dead or Alive 5 (€14.99), Crysis 3 (€9.99) για το PS3, ενώ για την φορητή κονσόλα, οι χρήστες θα βρουν παραγωγές όπως είναι τα Batman: Arkham Origins Blackgate, Dragon’s Crown Full Game και άλλα.



Σημειώνεται, ότι παράλληλα ανακοινώθηκαν οι τίτλοι που θα διατεθούν για την καμπάνια “Deals of the Week” (στην οποία περιλαμβάνεται και το Tomb Raider: Definitive Edition για το PlayStation 4 έναντι €26.99), καθώς και οι ειδικές προσφορές που θα τρέξουν μέχρι τις 10 και 12 Νοεμβρίου. Μπορείτε να δείτε την σχετική λίστα στο ευρωπαϊκό PlayStation blog.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • mysterious
    • @blackmore βαλε εναν εσωτερικο 500 gb και θα εισαι αρχοντας.Αν και με τα gb που εχεις μπορεις να εχεις καποια παιχνιδια μεσα και του plus να τα βαζεις οποτε ελευθερωνεται χωρος.Αρκει φυσικα να δινεις την εντολη αποκτησης των καινουριων παιχνιδιων καθε μηνα για να μην τα χασεις.

*