Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο Xbox Series X/S μέσω Game Preview το Enlisted, online FPS του Β' Παγκοσμίου Πολέμου (trailer)

Οι Gaijin Entertainment και Darkflow Software θα κυκλοφορήσουν το online first-person shooter Enlisted στο Xbox Series X/S μέσω Game Preview στις 10 Νοεμβρίου. Η εν λόγω κυκλοφορία θα γίνει στο πλαίσιο ενός timed exclusivity για κονσόλες, ενώ πριν από το τέλος του 2020 θα διατεθεί και για PC μέσω Early Access από το Steam. Αν και το παιχνίδι πρόκειται να κυκλοφορήσει δωρεάν (όταν γίνει το κανονικό λανσάρισμά του), η έκδοση του Game Preview θα απαιτεί την αγορά ενός Founder’s Pack για την πρόσβαση στον τίτλο.

Σύμφωνα με τον publisher του τίτλου, Gaijin Entertainment, στο Enlisted θα πραγματοποιούνται μάχες τόσο στο έδαφος, όσο και στον αέρα, ενώ οι παίκτες θα είναι μέλη ομάδας πεζικού, διοικητές tank crew ή πιλότοι μαχητικών αεροσκαφών. Κάθε ομάδα θα αποτελείται από στρατιώτες που θα μπορούν να εκπαιδευτούν και να έχουν τα δικά τους όπλα και εξοπλισμό. Ο παίκτης θα μπορεί να χειριστεί όποιον στρατιώτη επιθυμεί, έχοντας τη δυνατότητα να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο της μάχης.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*