Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Epic Games εξαγόρασε την Mediatonic του Fall Guys: Ultimate Knockout

*
H Epic Games ανακοίνωσε την εξαγορά της Tonic Games Group, μητρικής της Mediatonic, developer του Fall Guys: Ultimate Knockout. Εκτός από τη Mediatonic, στο δυναμικό της Tonic Games Group ανήκουν ο εκδότης The Irregular Corporation (Murder by Numbers, PC Building Simulator) και το start-up studio Fortitude Games.

"Δεν είναι μυστικό ότι η Epic επενδύει στη δημιουργία του metaverse και η Tonic Games έχει τον ίδιο στόχο. Καθώς η Epic εργάζεται προς την κατεύθυνση δημιουργίας αυτού του εικονικού μέλλοντος, χρειαζόμαστε δημιουργικά ταλέντα που γνωρίζουν πως να δημιουργούν υπέροχα παιχνίδια, περιεχόμενο και εμπειρίες", δήλωσε ο Tim Sweeney, CEO και ιδρυτής της Epic Games.


Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έχουν ανακοινωθεί. Όσο για το Fall Guys: Ultimate Knockout, η Epic δεν έχει καμία πρόθεση να το αποσύρει από τα ψηφιακά κααστήματα που είναι ήδη διαθέσιμο και θα συνεχίσει να επενδύει για να κάνει το παιχνίδι μια υπέροχη εμπειρία για όλους τους παίκτες σε όλες τις πλατφόρμες.

"Με την Epic, αισθανόμαστε ότι βρήκαμε μια στέγη που μας περίμενε εδώ και καιρό. Συμμερίζονται τον στόχο μας να δημιουργήσουμε και να υποστηρίξουμε παιχνίδια τα οποία έχουν θετικό αντίκτυπο και αντέχουν στο χρόνο", ανάφερε ο Dave Bailey, CEO και συνιδρυτής της Tonic Games Group.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*