Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συγχώνευση Infinity Ward και Neversoft

Όπως ανακοίνωσε η Activision, η Neversoft Entertainment αναμένεται να συγχωνευθεί με την Infinity Ward. Σύμφωνα με τον CEO του γνωστού publisher Eric Hirshberg το brand “Neversoft” δεν θα συνεχίσει να υφίσταται πλέον, ενώ το νέο σχήμα θα συνεχίσει να λειτουργεί υπό την ονομασία “Infinity Ward”. Μάλιστα το εν λόγω στέλεχος, ανέφερε πως θα υπάρχει απόλυτη συμμετρία  μεταξύ των δύο ομάδων, μιας και πρόσφατα συνεργάστηκαν για την ανάπτυξη του Call of Duty: Ghosts.



Ο επικεφαλής της Infinity Ward Steve Ackrich θα παραμείνει στο στούντιο, ενώ το «τιμόνι» της νέας ομάδας θα αναλάβει ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Activision Dave Stohl. Τέλος, οι μέχρι πρότινος υπεύθυνοι της Neversoft Joel Jewett και Scott Pease βγαίνουν στη σύνταξη.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*