Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία κυκλοφορίας και δωρεάν διάθεση για το πρώτο 24ωρο για το Total War Saga: TROY (trailer)

Η Creative Assembly ανακοίνωσε πως το επερχόμενο Total War Saga: TROY θα κυκλοφορήσει στις 13 Αυγούστου αποκλειστικά μέσω του Epic Games Store. Μαζί με την ημερομηνία λανσαρίσματός του, η εταιρεία μας επιφυλάσσει μια έκπληξη και δεν είναι άλλη από την δωρεάν προσφορά του τίτλου τις πρώτες 24 ώρες της κυκλοφορίας του στην πλατφόρμα της Epic Games.

Το Total War Saga: TROY θα μας ταξιδέψει στην μαγευτική ελληνική μυθολογία και συγκεκριμένα στον πόλεμο της Τροίας δίνοντας μας την επιλογή να γίνουμε οι κατακτητές ή προστάτες της. Το TROY θα βρίσκεται εντός του Epic Games Store ως αποκλειστικότητα για 12 μήνες, μέχρι να γίνει διαθέσιμο και σε άλλες πλατφόρμες. Από την μεριά της, η Creative Assembly στην ανακοίνωση της δήλωσε πως δεν έχει ακόμη πλάνο για αντίστοιχη συνεργασία με την Epic Games, πάνω σε μελλοντικούς της τίτλους.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • T_K_L_L_LUIGI
    • Φοβερή προσφορά, αυτό που κάνει η epic. Νομίζω τους τελευταίους μήνες έχει κάνει την καλύτερη διαφήμιση για το store της.

*