Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τώρα στα Seven Spots, νοικιάζεις και gaming εξοπλισμό

*
Update 24/03/20: Η αλυσίδα Seven Spots έχει ανακοινώσει το κλείσιμο των περισσότερων καταστημάτων της και ως εκ τούτου η διαδικασία ενοικίασης δεν υφίσταται πλέον. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Η αλυσίδα Seven Spots προχωράει σε μία ακόμη καινοτομία, αφού πλέον προσφέρει στους καταναλωτές την υπηρεσία Home Gaming και τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν ακόμη και εξοπλισμό hardware που δεν έχουν στην κατοχή τους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να νοικιάσουν χειριστήρια DualShock, PlayStation VR headset και κάμερα ή ακόμη και την ίδια την κονσόλα PlayStation 4 για να δοκιμάσουν τα νέα God of War 4 & Far Cry 5 όπως επίσης τα κλασικά FIFA 18, GTA V και NΒΑ 2Κ 18 κι άλλα πολλά μέσα από μία πληρέστατη γκάμα videogames. Όλα αυτά σε εκπληκτικά χαμηλές τιμές. Στις παρακάτω εικόνες δείτε με ποιο κόστος μπορείτε να απολαύσετε την υπηρεσία Home Gaming των Seven Spots.






 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*