Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Φήμη: Το Assassin’s Creed Ragnarok (Assassin’s Creed Valhalla) αποκαλύπτεται τον Φεβρουάριο

*
Ολοένα και πληθαίνουν οι φήμες περί αποκάλυψης του Assassin’s Creed Ragnarok (Assassin’s Creed Valhalla) σε ειδικό event του PS5 τον Φεβρουάριο. Ο νέος τίτλος της Ubisoft είχε τίτλο Assassin’s Creed Kingdom, ωστόσο θα κυκλοφορήσει τελικά ως Assassin’s Creed Ragnarok. Η κυκλοφορία του, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρονται αυτές τις μέρες ως φήμες στα δημοσιογραφικά γραφεία, έχει οριστεί για το φθινόπωρο του 2020 τόσο για τα συστήματα της τωρινής, όσο και για αυτά της επόμενης γενιάς. Το κεντρικό setting είναι αυτό που ξέραμε μέχρι σήμερα (Vikings) και ο χάρτης περιλαμβάνει τη Σκανδιναβία και μεγάλο μέρος της Αγγλίας που περιλαμβάνει το Λονδίνο και το Πλίμουθ. Για άλλη μια φορά ο παίκτης θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε αρσενικό και θηλυκό πρωταγωνιστή (με το όνομα Jora), χωρίς η ιστορία να διαφοροποιείται ανάλογα με αυτήν του την απόφαση.



To σύστημα Brotherhood φαίνεται πως επιστρέφει, μαζί με δυνατότητα να γίνουν recruit και NPCs. Το πλοίο είναι επιλογή στα των ταξιδιών, ωστόσο θα υπάρχει λιγότερη έμφαση στις μάχες στη θάλασσα σε σχέση με το Assassin’s Creed IV: Black Flag. Το μόνο που φαίνεται να διαρρέει για την ιστορία είναι πως έχουμε να κάνουμε με μια υπόθεση εκδίκησης. Asgard και Jottuneim θα είναι μέρη που θα μπορεί να επισκεφθεί ο παίκτης, ενώ θα συναντήσει τους Odin, Loki και Ygdrassil. Θα υπάρχει τμήμα της δράσης στο σήμερα, καθώς και βελτιωμένοι μηχανισμοί μάχης και περισσότερα στοιχεία RPG. Μένει να δούμε αν όλα τα παραπάνω θα επιβεβαιωθούν. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Ubisoft Montreal

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Ubisoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*