Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2018 Assassin’s Creed Odyssey Hands On Preview

*
Το Assassin’s Creed Odyssey είναι το παιχνίδι που περιμένουν οι Έλληνες gamers και fans της σειράς περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και στο πλαίσιο των pre-E3 shows της Ubisoft, είχαμε την ευκαιρία να συμπεριληφθούμε σε μια λίστα με λίγα ΜΜΕ από όλο τον κόσμο που μπόρεσαν να δοκιμάσουν το game πριν καν αποκαλυφθεί επίσημα. Σε ένα χώρο ειδικά διαμορφωμένο, δύο τετράγωνα μακριά από τον εκθεσιακό χώρο του Los Angeles, η Ubisoft είχε στήσει ένα δωμάτιο στο οποίο έγινε μια σύντομη παρουσίαση και στη συνέχεια ήρθε η ώρα του hands on.



Βρισκόμαστε στο 431 π.Χ. και στην περίοδο του Πελοποννησιακού Πολέμου με τις σχέσεις Αθήνας και Σπάρτης να είναι ιδιαίτερα ταραγμένες. Μια οικογενειακή τραγωδία και μια προφητεία από το Μαντείο των Δελφών αποτελούν την αιτία για την περιπέτεια που θα ζήσουν οι δύο πρωταγωνιστές του παιχνιδιού, ο Alexios και η Kassandra. Το παιχνίδι ανήκει στην κατηγορία των open world action RPGs, με την γαλλική εταιρεία να θέλει να δώσει αυτή τη φορά μεγαλύτερη έμφαση στο RPG. Από τα υπόλοιπα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά είναι οι ναυμαχίες που επιστρέφουν με πολλές δυνατότητες ενίσχυσης και customization, καθώς και το γεγονός ότι πλέον δεν έχουμε ασπίδα στο χέρι, άρα πρέπει να αποφεύγουμε τα χτυπήματα των αντιπάλων πριν εξαπολύσουμε τις επιθέσεις μας (με μέρος των ειδικών κινήσεων να είναι και το θρυλικό Spartan Kick).



Νέο σύστημα έχουμε και στους διαλόγους, έτσι ώστε κάθε απόφαση να παίζει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας. Μάλιστα, ένας από τους υπεύθυνους του studio ανέφερε ότι οι διάλογοι που θα παρακολουθήσουμε μπορούν να ξεπεράσουν και τις 30 ώρες! Το hands on demo μας έφερε μετά τις πρώτες 15-20 ώρες του τίτλου στην περιοχή της Μυκόνου και της Δήλου. Εκεί, κληθήκαμε να ολοκληρώσουμε διάφορες αποστολές, να εξερευνήσουμε το χάρτη και να προσπαθήσουμε να αποδυναμώσουμε το στράτευμα και το ηθικό της αντίπαλης πλευράς, καταστρέφοντας τον εξοπλισμό και τα camps της.



Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε PC, PS4 και Xbox One στις 5 Οκτωβρίου, ενώ θα προσφέρει βελτιωμένες επιδόσεις στα PS4 Pro και Xbox One X. Εκ πρώτης όψεως, ο τίτλος έχει κρατήσει πολλά από τα θετικά στοιχεία του Assassin’s Creed Origins και προσπαθεί να ενισχύσει την εμπειρία με κάποιους νέους μηχανισμούς. Το πως και κατά πόσο θα το καταφέρει, είναι κάτι που θα δούμε στο μέλλον. Άλλωστε, ένα 40λεπτο demo θα ήταν αδύνατον να καταφέρει να μας δώσει μια ξεκάθαρη εικόνα για το τι προσπαθεί να πετύχει αυτή τη φορά η Ubisoft στη σειρά, την οποία φαίνεται πως επιστρέφει στις ετήσιες κυκλοφορίες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Ubisoft Montreal

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Ubisoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • mysterious
    • Πολλα μπραβο για την εξασφαλιση του hands on preview!Οπτικα πανεμορφο και λιγο περισσοτερο απ'οσο θα ηθελα "φωτεινο" αλλα οταν διαδραματιζεται στην Ελλαδα πως θα μπορουσε να ειναι διαφορετικα.Δε ξερω μου φαινεται πολυ παραξενο ενα ελληνικο AC χαχα κι απ'οτι φαινεται προσπαθω να το συνηθισω.Κανει μπαμ ομως οτι ειναι για τρελο λιωσιμο.Και ωραια η επισημανση οτι μια συγκεκριμενη λεξη θα ηταν αδυνατον να λειπει ;) α ρε Αλεξιε στο χερι σου ειναι να γινεις the king of Myconoooooooooos! :D

    • DrManolo
    • Τα συγχαρητήρια μου ! To Assassin's Creed Odyssey είναι ένα από τα όνειρα μου που έγιναν πραγματικότητα. Από τον Αλταϊρ το ονειρευόμουν.Λόγω χρονικού πλαισίου δεν θα είναι ακριβώς καθαρό Assassin's Creed - φαντάζομαι θα εξιστορεί την εφεύρεση του blade - που μπορώ να πώ δε με χαλάει και πολύ. Το trailer και το hands on δείχνουν καλά βήματα γραφής μέχρι στιγμής. Αλλά και μάπα να είναι θα το παίξουμε φυσικά!

*