Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Horizon Forbidden West Review

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Guerilla Cambridge

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
*
Το Horizon Forbidden West είναι ένα ακόμη must have game για τα PS4 και PS5 και θα απαιτήσει πολλές ώρες από το χρόνο σας, αν θέλετε να ανακαλύψετε τα πάντα.

Μετά από μία μικρή καθυστέρηση, το Horizon: Forbidden West έφτασε στα χέρια μας, συνεχίζοντας την εξαιρετική ιστορία του Horizon: Zero Dawn, το οποίο αγαπήθηκε από ένα ευρύ κοινό. Ο δεύτερος τίτλος της σειράς στοχεύει να πετύχει πολύ περισσότερα από τον προκάτοχό του σε κάθε τομέα, συνεχίζοντας την Οδύσσεια της Aloy στην προσπάθειά της να σώσει τον κόσμο. Πριν δούμε αν και πόσο αξίζει, ας κάνουμε μια γρήγορη ανασκόπηση.




Το πρώτο μέρος κυκλοφόρησε αποκλειστικά για PlayStation 4 το 2017 και μεταφέρθηκε σε PC το 2020. Η ιστορία λαμβάνει χώρα τον 31ο αιώνα, σε ένα μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Το ανθρώπινο είδος αφανίστηκε σχεδόν ολοκληρωτικά τον 21ο αιώνα. Χίλια χρόνια μετά, όσοι άνθρωποι παραμένουν (κάπως) ζωντανοί, διαβιούν ως ιθαγενείς, χωρισμένοι σε φυλές, με ελάχιστη πρόσβαση σε τεχνολογία, συνυπάρχοντας ειρηνικά με μηχανές. Μια ημέρα, οι μηχανές "τρελαίνονται" και αρχίζουν να αντιμετωπίζουν τους ανθρώπους ως εχθρούς προς αφανισμό. Η πρωταγωνίστρια Aloy ξεκινά το ταξίδι της για να ανακαλύψει τις ρίζες της, από που προήλθε και πως επιβίωσε το ανθρώπινο είδος. Τα γεγονότα του Horizon: Forbidden West ξεκινούν έξι μήνες μετά το τέλος του Horizon: Zero Dawn, με την Aloy να προσπαθεί απελπισμένα να σώσει οριστικά τον κόσμο από τις ζημιές που προκάλεσε ο HADES.



Οι ανακαλύψεις της την αναγκάζουν να εισέλθει στην "απαγορευμένη Δύση", όπου κατοικεί μια φιλοπόλεμη και βίαια φυλή ιθαγενών, οι Tenakth. Κάθε μέρος του campaign είναι καθοριστικό και το παιχνίδι θα κρατήσει την αγωνία για τη συνέχεια στα ύψη. Πραγματικά, είναι μια από τις ομορφότερες ιστορίες σε ΙΡ της Sony. Η ομάδα ανάπτυξης, Guerilla Games έχει ξεπεράσει κατά πάρα πολύ τον εαυτό της, προσφέροντας συνεχώς plot twists και γεγονότα τα οποία εμπλουτίζουν τον κόσμο και τους χαρακτήρες του Horizon. Η ιστορία του Horizon: Forbidden West είναι εξαιρετικά πρωτότυπη, καταφέρνει να τελειοποιήσει όλα τα κενά που άφησε το πρώτο μέρος και προτείνεται ανεπιφύλακτα σε όσους έχουν παίξει τον πρώτο τίτλο. Το μόνο που μπορούμε να αναφέρουμε ως αρνητικό, είναι πως η ροή της ιστορίας ξεκινά λίγο αργά, με τις 2-3 πρώτες ώρες του παιχνιδιού να είναι ελαφρώς αδιάφορες. Λόγω του τρόπου με τον οποίο εκτυλίσσονται τα γεγονότα, είναι αδύνατον να μιλήσουμε άλλο για την ιστορία χωρίς να χαλάσουμε την εμπειρία των αναγνωστών.



Ένα από τα πρώτα πράγματα που γίνεται ξεκάθαρο στο Horizon: Forbidden West είναι η έντονη αλλαγή στον χαρακτήρα της πρωταγωνίστριας. Η Aloy είναι σκληρή, απόμακρη, επίμονη, λίγο αγενής και όχι και τόσο πρόθυμη να βοηθήσει τον καθένα. Το αθώο κορίτσι μεγάλωσε, δεν δέχεται το "όχι" σαν πιθανή απάντηση και ξεκαθαρίζει γρήγορα ότι αν δεν πας με τα νερά της, τότε τα πράγματα δεν θα είναι πολύ καλά για εσένα. Δεν σταματάει πουθενά για να ολοκληρώσει τον σκοπό της, ακόμη και αν χρειαστεί να σκοτώσει ή να διαλύσει μισό χωριό. Η αλλαγή αυτή είναι πολύ ευπρόσδεκτη καθώς συμπορεύεται με τα πράγματα που έχει ζήσει η ίδια. Η Aloy ήταν ένα αθώο κορίτσι με πολύ θάρρος. Μεγάλωσε μόνη της με τον Rost, εξόριστη από τη φυλή. Μόλις κατάφερε να γίνει μέλος της έχασε την πατρική φιγούρα της. Στη συνέχεια, μέσα σε έναν χρόνο, έμαθε ότι δεν έχει γονείς, είναι δημιούργημα μιας μηχανής, καλείται στα 17 της να σώσει τον κόσμο, όταν τα καταφέρνει μαθαίνει ότι απλά καθυστέρησε την καταστροφή. Δεν έχει χρόνο για φίλους. Δεν έχει χρόνο για έρωτες. Δεν μπορεί να απολαύσει ότι θέλει. Πρέπει να συνεχίσει να πηγαίνει μπροστά, στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα. Ελπίδα ότι κάποια στιγμή ίσως να τα καταφέρει, ίσως και όχι. Το τραγικό backstory της μεταφέρεται άμεσα στη συμπεριφορά της στο παιχνίδι και στον τρόπο που αλληλεπιδρά με τους γύρω της. Το ίδιο συμβαίνει και με τους υπόλοιπους χαρακτήρες της ιστορίας. Εδώ είναι το πρώτο σημείο στο οποίο το Horizon: Forbidden West ξεπερνά κατά πάρα πολύ τη ρηχή εξέλιξη των χαρακτήρων του Zero Dawn. Τα συναισθήματα των ανθρώπων είναι ξεκάθαρα, το ποιόν τους αντικατοπτρίζεται στα λόγια και τις πράξεις τους, και υπάρχει μια φυσιολογική εξέλιξη για τον κάθε ένα. Ειδικά για την Aloy. Το στοιχείο αυτό θα σας απορροφήσει στον κόσμο της "απαγορευμένης Δύσης" και θα σας βοηθήσει να πάρετε τις αποφάσεις που θα χρειαστεί στο ταξίδι σας. Γνωρίζοντας τη φυλή των Tenakth, θα μάθετε όλα τα ήθη και έθιμά τους, τις συνήθειες και τον τρόπο που πολεμούν και πολλά άλλα τα οποία θα σας βυθίσουν ακόμη περισσότερο στην ιστορία του τίτλου. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα έχετε πρόσβαση στη βάση σας, όπου βρίσκονται όλοι οι σύμμαχοι της Aloy, παλιοί και καινούργιοι. Με αυτούς, μπορείτε να περάσετε αμέτρητες ώρες συζήτησης για να μάθετε πολύ περισσότερα από όσα λέγονται στην κύρια ιστορία. Οι προαιρετικές αυτές κουβέντες, έρχονται να απογειώσουν την ήδη εξαιρετική διήγηση με σκοπό να σας εξηγήσουν όσο πιο πολλά γίνεται για τον κόσμο του Horizon και την προϊστορία των χαρακτήρων με τους οποίους αλληλεπιδράτε.



Ο χάρτης του νέου ταξιδιού της Aloy είναι εξαιρετικά όμορφος. Κάθε σημείο είναι σχεδιασμένο με ιδιαίτερη προσοχή. Θα περάσετε μέσα από δάση, ποτάμια, ερήμους και παραθαλάσσια μέρη. Τα πάντα απεικονίζονται εξαιρετικά. Βέβαια, η απόφαση της Sony να κυκλοφορήσει το παιχνίδι και σε PlayStation 4 λειτουργεί ως φρένο στην παρουσίαση του κόσμου. Το Horizon: Forbidden West είναι ξεκάθαρα τίτλος της προηγούμενης γενιάς, με βελτιώσεις στο PlayStation 5. Αν παίξετε στην κονσόλα νέας γενιάς, θα μείνετε με το παράπονο του "πως θα μπορούσε να ήταν εμφανισιακά". Τα μέρη που θα επισκεφθείτε είναι πλούσια σε περιεχόμενο και ο χάρτης έχει αμέτρητα σημεία ενδιαφέροντος, τα οποία περιέχουν είτε θησαυρούς, είτε συλλεκτικά τα οποία θα σας βοηθήσουν στην αγορά και βελτίωση νέου εξοπλισμού, είτε side quests. Ενώ ο χάρτης στο μήκος του δεν είναι πολύ μεγαλύτερος από του Horizon: Zero Dawn, υπάρχει τεράστιο "πλάτος" με πολλά επίπεδα εξερεύνησης σε ύψος. Βουνά, χωριά και κατεστραμμένα κτίρια μπορούν να εξερευνηθούν πλήρως σε πολλαπλά επίπεδα. Οι λίμνες είναι βαθιές, με πολλά ανοίγματα για κρυφές σπηλιές οι οποίες περιέχουν αντικείμενα. Το πλάτος του χάρτη τον καθιστά τουλάχιστον τριπλάσιο από αυτόν του πρώτου μέρους και δε θα βαρεθείτε να τον εξερευνείτε. Από πλευράς περιεχομένου, ο κόσμος είναι υπερπλήρης. Μάλιστα, μπορείτε να τον διαβείτε κάνοντας "override" πολλά διαφορετικά είδη μηχανών που μπορείτε να καβαλήσετε για να σας μεταφέρουν. Το ένα παράπονο που υπάρχει είναι πως τα πάντα είναι μαρκαρισμένα στο χάρτη σας, μετατρέποντας πολλές φορές την εξερεύνηση σε τυπικό click ‘n’ go. Επίσης, ενώ μπορείτε να σκαρφαλώσετε σε πάρα πολλά μέρη, πρέπει ο κάθε βράχος να είναι "προορισμένος" για σκαρφάλωμα. Σε πολλά σημεία υπάρχουν βράχια και πλαγιές τα οποία φαίνονται προσβάσιμα, αλλά δεν είναι, για άγνωστο λόγο. Για να διαπιστώσετε αν μπορείτε να σκαρφαλώσετε κάτι, μπορείτε να το σκανάρετε με το focus. Πολλά από τα μέρη που θα επισκεφθείτε έχουν ένα δικό τους puzzle που πρέπει να λύσετε, το οποίο αυξάνει την αίσθηση του exploration, αλλά κάποιες φορές ενοχλεί το γεγονός ότι το παιχνίδι σας έχει πιασμένους απ’ το χεράκι μην τυχόν κάνετε κάτι λάθος, ή θελήσετε να πάτε κάπου που δεν υπάρχει πρόσβαση.



Σε αντίθεση με τα σχετικά βαρετά sidequests του πρώτου τίτλου, στο Horizon: Forbidden West θα συναντήσετε πολύ περισσότερα και μακράν πιο ενδιαφέροντα, τα οποία έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με την κύρια ιστορία και σας βοηθούν να αποκτήσετε εξοπλισμό που δε θα παίρνατε αλλιώς ή να ανοίξετε shortcuts στον χάρτη. Επιπλέον, κάθε sidequest έχει δικά του cinematics καθώς και προαιρετικές συζητήσεις με τους NPC, εμπλουτίζοντας κατά πολύ τη διήγηση της ιστορίας. Έτσι θα καταλάβετε πολλά για τον τρόπο ζωής της κάθε φυλής, ή του κάθε χωριού στο οποίο βρίσκεστε. Στο Horizon: Forbidden West υπάρχει και ένα minigame με όνομα "Machine Strike". Το παιχνίδι αυτό παίρνει κάποια στοιχεία από το σκάκι και είναι μια ενασχόληση των Tenakth. Μπορείτε να το παίξετε σε πολλά χωριά με άλλους αντίπαλους NPC, είναι εθιστικό, απαιτεί εξυπνάδα και σίγουρα θα φάει πολλές ώρες από το gameplay σας. Την επιστροφή τους κάνουν τα hunting grounds, όπως επίσης και αρένες στις οποίες θα δοκιμάσετε την ικανότητά σας με το δόρυ που ελάχιστα χρησιμοποιήθηκε στο πρώτο παιχνίδι. Το συνολικό περιεχόμενο του sequel είναι τόσο πολύ που κάνει το Horizon: Zero Dawn να μοιάζει με demo. Το in-game completion counter στο τέλος της κύριας ιστορίας έγραψε πως ολοκληρώσαμε περίπου το 35% του συνολικού παιχνιδιού!



Η εμπειρία, απογειώνεται στο PlayStation 5, όπου γίνεται μια από τις καλύτερες χρήσεις της τεχνολογίας haptic feedback και των adaptive triggers του DualSense. Το χειριστήριο τρεμοπαίζει κατάλληλα όταν μπαίνετε σε θάμνους για να κρυφτείτε, όταν βουτάτε στο νερό και κολυμπάτε ή όταν αλληλεπιδράτε με κάποια ανώμαλη επιφάνεια. Τα adaptive triggers αντιδρούν άμεσα στο είδος του όπλου που χρησιμοποιείτε κάθε στιγμή και έχουν υλοποιηθεί άριστα στη χορδή του τόξου που τόσο πολύ διαφημίστηκε στο λανσάρισμα του PlayStation 5. Πολλοί παράπλευροι και διακριτικοί ήχοι ακούγονται από το  ηχείο του DualSense, αν φυσικά δεν παίξετε με ακουστικά κάτι το οποίο δίνει μια επιπλέον διάσταση και εξυπηρετεί πολύ θετικά την εμπειρία. Το 3D Audio είναι εξαιρετικό. Η βροχή που πέφτει, το θρόισμα των φύλλων, οι ήχοι από ζώα και μηχανές γύρω σας ακούγονται εξαιρετικά και από την σωστή κατεύθυνση. Η χρήση των περιφερειακών του PlayStation 5 στο Horizon: Forbidden West αποτελεί την καλύτερη υλοποίηση της εμπορικής φράσης της Sony: "Heighten your senses".



Το Horizon: Forbidden West παρουσιάζεται εξελιγμένο και στο σύστημα μάχης. Η Aloy έχει πλέον μάθει να χειρίζεται το focus της καλύτερα και από τους πρόγονούς της. Μπορείτε όταν σκανάρετε τις μηχανές να μεταβαίνετε με το D-pad στα weakspots και να τα κάνετε tag ξεχωριστά για να φωσφορίζουν όταν θέλετε να τα πετύχετε. Η Aloy έχει και έξι διαφορετικά talent trees, το καθένα από τα οποία εστιάζει σε μια διαφορετική μορφή μάχης. Τα talent trees είναι τα: Warrior για melee builds, Trapper για χρήση παγίδων, Hunter για χρήση τόξου, Survivor, Infiltrator για προσέγγιση stealth και Machine Master για να δαμάσετε και να χρησιμοποιήσετε μηχανές ως συμμάχους. Τα talent trees περιλαμβάνουν πολλές ικανότητες οι οποίες επηρεάζουν τη δύναμη της Aloy, active skills και valor moves, τα οποία λειτουργούν σαν “ultimate abilities” στο παιχνίδι. Κατά τη διάρκεια του review, απολαύσαμε ιδιαίτερα τις καινούργιες δυνατότητες της Aloy ανατινάζοντας μηχανές από απόσταση με πολλαπλά βέλη ταυτόχρονα, στήνοντας παγίδες για μηχανές που πετούν και ενεργοποιώντας κινήσεις valor που διαλύουν πανεύκολα τις θωρακισμένες πανοπλίες των μηχανών και τις κάνουν κομματάκια σε λίγα δευτερόλεπτα. Αυτοί είναι μόνο λίγοι από τους τρόπους που μπορείτε να κάνετε τις μηχανές να λυπούνται που σας συνάντησαν. Ακούγονται πολλά και ενδεχομένως να χαθείτε λίγο στην αρχή, αλλά σας εγγυόμαστε κάθε talent tree συμπληρώνει με τεράστια επιτυχία τα υπόλοιπα, προσφέροντάς σας ώρες να πειραματίζεστε με πάρα πολλά διαφορετικά skills αυξάνοντας τη διασκέδαση και την αλληλεπίδραση με την Aloy.



Στη διάθεσή σας έχετε ένα τεράστιο οπλοστάσιο από διαφορετικά είδη τόξων για κάθε εμβέλεια, παγίδες, tripcasters, ropecasters, σφεντόνες, boltcasters και πολλά άλλα τα οποία πλέον έχουν ξεχωριστά tiers, περισσότερα στατιστικά και crafting tree για το κάθε ένα. Εκτός από τη μεγάλη επιλογή σε όπλα, υπάρχουν πάρα πολλές πανοπλίες που αλλάζουν καθοριστικά το gameplay σας, επίσης με το δικό τους crafting tree. Μάλιστα τις στολές μπορείτε να τις βάψετε σε πολλά χρώματα, όπως και να βάψετε την Aloy με πολλά διαφορετικά τατουάζ. Όλο αυτόν τον εξοπλισμό μπορείτε να τον διαχειριστείτε από τα workbenches που υπάρχουν σε διάφορα σημεία. Σε αυτά, μπορείτε να κατασκευάσετε νέα όπλα, να αναβαθμίσετε τα υπάρχοντα και να φτιάξετε ειδικό εξοπλισμό, που πρέπει να αποκτήσει η Aloy για να προχωρήσετε στην ιστορία. Ο ειδικός εξοπλισμός, τις περισσότερες φορές, είναι πολύ εξυπηρετικός για τη μετακίνηση της Aloy στον χάρτη και προσφέρει μια φρέσκια νότα στις κινήσεις και το parkour της. Ένα από τα πιο χρήσιμα αντικείμενα είναι το shieldwing, το οποίο αποκτάτε αρκετά νωρίς. Βοηθάει να κάνετε glide στον αέρα, να διανύσετε μεγάλες αποστάσεις που δε θα μπορούσατε με άλλο τρόπο και να προσεγγίσετε από διαφορετική οπτική τη μάχη.



Φυσικά, η ανανεωμένη Aloy χρειάζεται και τους κατάλληλους αντίπαλους. Το Horizon: Forbidden West επεκτείνει κατά πολύ το roster των πιθανών μηχανών που κυνηγούν για να σκοτώσουν την Aloy. Υπάρχουν 43 διαφορετικές μηχανές, η κάθε μία με δικά της τρωτά σημεία, και ξεχωριστό τρόπο προσέγγισης. Οι μηχανές έρχονται να ολοκληρώσουν το καταπληκτικό σύστημα μάχης. Το ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι πως πολλά από τα μηχανικά μέρη των μηχανών χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν το οπλοστάσιό σας. Άλλα μέρη χρησιμοποιούνται σαν προσωρινά όπλα, και άλλα απλά ως θησαυροί. Κατ' επέκταση, το πως προσεγγίζετε μια μάχη δεν έχει να κάνει μόνο με το είδος μιας μηχανής, αλλά και με το αν χρειάζεστε κάποιο συγκεκριμένο μέρος της για κάποιο σκοπό. Πριν από κάθε μάχη, πρέπει να σχεδιάσετε τη στρατηγική σας προσέγγιση. Εκτός από μηχανές υπάρχουν και άνθρωποι από διάφορες φυλές οι οποίοι προσπαθούν να σας σκοτώσουν, ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Όλα τα παραπάνω συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα απίστευτο αποτέλεσμα, με πολλές επιλογές, και πολλές διαφορετικές καταλήξεις. Σε αντίθεση με τον πρώτο τίτλο, οι μάχες δεν έχουν πάντα την ίδια ροή και χρειάζονται αποφάσεις στη στιγμή, αλλαγές όπλων, κάποιες φορές επιστροφή σε stealth και συνδυασμό πολλών διαφορετικών τακτικών.



Επαναστατικό εμφανίζεται το Horizon: Forbidden West και στον τομέα της προσβασιμότητας. Στην καρτέλα αυτή δίνονται πάρα πολλές επιλογές για να προσαρμόσετε την εμπειρία όπως σας βολεύει. Υπάρχει επιλογή ρύθμισης δυσκολίας, στην οποία μπορείτε να ρυθμίσετε το damage που δέχεται η Aloy καθώς και το damage που προκαλεί. Επιπλέον υπάρχει η επιλογή του “easy loot” για τους παίκτες που δυσκολεύονται να πετυχαίνουν κομμάτια από τις μηχανές για να τα σπάσουν, έτσι ώστε να μπορούν και αυτοί να αποκτούν τα απαραίτητα crafting materials. Μπορείτε να ρυθμίσετε πόσο να ελαττώνεται η ταχύτητα όταν κάνετε craft βέλη μέσα στη μάχη, πόσο να σας βοηθάει το σύστημα pathfinding να φτάσετε στον προορισμό σας, κάθε πότε να έχετε υπενθύμιση για tutorials, αυτόματο heal, αυτόματο shieldwing, πλευρά κάμερας, και πάνω από 30 άλλες επιλογές που θα φέρουν το παιχνίδι ακριβώς στα μέτρα που το επιθυμείτε. Επιπλέον, καλή είναι για άλλη μια φορά η δουλειά της ελληνικής ομάδας του PlayStation. Όλα τα μενού και οι υπότιτλοι είναι πλήρως μεταφρασμένοι με ακρίβεια, για να απολαύσετε το παιχνίδι στη μητρική μας γλώσσα και να κατανοήσετε ακόμη καλύτερα κάποιους όρους και παραμέτρους της ιστορίας Δεν υπάρχει ελληνική μεταγλώττιση, αλλά εκτός από αυτό, όλα τα υπόλοιπα μπορούν να εμφανιστούν στα ελληνικά.



Εν κατακλείδι, το Horizon: Forbidden West συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την πορεία που ξεκίνησε να χαράζει ο προκάτοχός του. Με ένα κόστος στον οπτικό τομέα και στο framerate μπορείτε να το απολαύσετε και σε PlayStation 4, αλλά η βέλτιστη εμπειρία βρίσκεται στο PlayStation 5. Για να κατανοήσετε καλύτερα την εξαιρετική ιστορία του, καλό θα είναι να έχετε παίξει το πρώτο μέρος ή να ενημερωθείτε για τα γεγονότα του. Σε κάθε περίπτωση όμως, το Horizon: Forbidden West αξίζει να βρίσκεται στη συλλογή σας και σίγουρα θα καταναλώσει πολλές ώρες από το χρόνο σας αν θέλετε να ανακαλύψετε τα πάντα. 
EDITOR’S CHOICE

8.5

ENTERNITY SCORE
ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ opencritic.com
ΘΕΤΙΚΑ
  • Εκπληκτική ιστορία
  • Το combat system φαίνεται φρέσκο και διασκεδαστικό με πολλές επιλογές
  • Πλήθος δραστηριοτήτων και sidequests με διήγηση που εμπλουτίζει την ιστορία
  • Πλούσιος χάρτης σε μήκος και σε πλάτος
  • Πλήρης και επιτυχημένη εκμετάλλευση των χαρακτηριστικών του DualSense
  • Μαγευτική μουσική και ήχος
  • Εξαιρετικό "χτίσιμο" των χαρακτήρων
  • Πολύ ποιοτικά και όμορφα γραφικά
ΑΡΝΗΤΙΚΑ
  • Η επιλογή του cross-gen κοστίζει στον οπτικό τομέα
  • Περισσότερη καθοδήγηση στον παίκτη απ’ ότι χρειάζεται
  • Κάποια σημεία του χάρτη δεν είναι προσβάσιμα χωρίς προφανή λόγο
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*