Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Steam Deck Video Review

*
Το Steam Deck είναι η νέα φορητή κονσόλα της Valve, που τρέχει λειτουργικό Steam OS 3.0 (βασίζεται σε Linux) με ειδικό περιβάλλον χρήσης, και είναι σχεδιασμένη για να παίζει παιχνίδια υπολογιστή αγορασμένα από το Steam. Δεν είναι όλα τα παιχνίδια συμβατά, αλλά η λίστα μεγαλώνει συνεχώς με τους νεότερους τίτλους όπως το Elden Ring, το Ghostwire Tokyo, το Lego Star Wars The Skywalker Saga, ακόμα και το God of War να είναι συμβατά και να παίζουν άνετα στη native ανάλυση (1280x800) της οθόνης με 30fps. Διαθέτει πολλές δυνατότητες παραμετροποίησης του frame rate, εξαιρετικά χειριστήρια και αυτονομία που κυμαίνεται από τη 1,5 ώρα (στα δύσκολα παιχνίδια με ξεκλείδωτο frame rate) μέχρι 6-7 ώρες (σε indy τίτλους).

Για όσους έχουν όρεξη για ψάξιμο, μπορεί να παίξει υπό προϋποθέσεις και παιχνίδια από άλλα online stores όπως το Epic, το GOG, το Uplay και το Origin. Κυκλοφορεί σε τρεις εκδόσεις, με 64GB, 256GB και 512GB χώρου ενώ δέχεται κάρτες μνήμης microSD στις οποίες μπορεί κανείς να έχει παιχνίδια εγκατεστημένα, τα οποία φορτώνουν γρήγορα και παίζουν άνετα. Το αγοράζει κανείς μόνο μέσω Steam και αυτή τη στιγμή, όποιος κάνει προ-κράτηση δίνοντας €5 (τα οποία μπορεί να τα πάρει πίσω ανά πάσα στιγμή αν αλλάξει γνώμη), θα μπορέσει να αποκτήσει το Steam Deck μετά τον Οκτώβριο του 2022.


Το δικό μας Steam Deck έφτασε στα χέρια μας Μεγάλη Παρασκευή και από τότε πειραματιζόμαστε με τις δυνατότητές τους. Ναι, είναι ισχυρό και προσφέρει την εμπειρία του PC gaming εν κινήσει, αλλά σίγουρα δεν είναι για όλους. Δείτε μέσα από το πρώτο μας βίντεο, πως παίζει και τι μπορεί να κάνει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*