Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

10 sci-fi ταινίες που πρέπει να δείτε στο Netflix

*
Το Netflix προσφέρει μια μεγάλη γκάμα σειρών και ταινιών και καλύπτουν κάθε γούστο. Ειδικά για τους φίλους της επιστημονικής φαντασίας και του sci-fi, η πλατφόρμα εμπλουτίζει συνεχώς το περιεχόμενό της και μέσα στο χρονικό διάστημα που παρακολουθούμε έχουμε εντοπίσει αρκετά ενδιαφέρουσες παραγωγές. Αν λοιπόν ανήκετε στην κατηγορία των series-fans που περιγράφουμε παραπάνω, αυτές είναι οι 10 ταινίες που πρέπει οπωσδήποτε να δείτε μέσω του Netflix. Οι παραγωγές αυτές δεν είναι απαραίτητα μόνο του Netflix, αλλά περιλαμβάνουν και τρίτες εταιρείες, οπότε ψάξτε κάτι που ταιριάζει στα γούστα σας και καλή απόλαυση.

Δείτε επίσης τις καλυτερες ταινίες θρίλερ στο Netflix


Ημερομηνία ενημέρωσης 05/02/2020

Batman V Superman: Dawn of Justice

Διάρκεια: 2 ώρες και 31 λεπτά
Περιγραφή: O Batman ανησυχεί για την αυξανόμενη ισχύ του Superman και ο Lex Luthor είναι εκεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση.


Next

Διάρκεια: 1 ώρα και 35 λεπτά
Περιγραφή: Ο Cris μπορεί να δει ελάχιστα μπροστά στο μέλλον και ένας πράκτορας του FBI τον θέλει για βοηθό, έτσι ώστε να αποτρέψουν μια επίθεση με πυρηνικά.




Pacific Rim Uprising

Διάρκεια: 1 ώρα και 50 λεπτά
Περιγραφή: Ο Jake συνεργάζεται με έναν παλιό πιλότο και φίλο του για να εξοντώσουν την απειλή των kaiju και να σώσουν την ανθρωπότητα.


Lucy

Διάρκεια: 1 ώρα και 29 λεπτά
Περιγραφή: Μια νεαρή Αμερικανίδα μπλέκεται σε μια παγίδα και ναρκωτικές ουσίες υψηλές τεχνολογίας μπαίνουν στο σώμα της, δίνοντάς της υπερφυσικές δυνάμεις.




In The Shadow of the Moon

Διάρκεια: 1 ώρα και 55 λεπτά
Περιγραφή: Ένας ντετέκτιβ ανακαλύπτει σιγά-σιγά το μυστήριο πίσω από μια serial killer που ψάχνει εδώ και αρκετά χρόνια.


The 5th Wave

Διάρκεια: 1 ώρα και 52 λεπτά
Περιγραφή: Μετά από 4 χτυπήματα που καταστρέφουν τη Γη, μια νεαρή κοπέλα ψάχνει τον αδερφό της για να ετοιμαστούν μαζί για το πέμπτο.



The Last Witch Hunter

Διάρκεια: 1 ώρα και 46 λεπτά
Περιγραφή: Μια ισχυρή δύναμη απειλεί να εξαπλωθεί στη Νέα Υόρκη και ένα παππάς με έναν μάγο καλούνται να σώσουν την ανθρωπότητα.


Gods of Egypt

Διάρκεια: 2 ώρες και 6 λεπτά
Περιγραφή: Ο έλεγχος της Αιγύπτου έχει περάσει στα χέρια του θεού Set και το χάος είναι αναπόφευκτο.



World War Z

Διάρκεια: 1 ώρα και 56 λεπτά
Περιγραφή: Ένας άνθρωπος των Ηνωμένων Εθνών προσπαθεί να σώσει την ανθρωπότητα από τα ζόμπι που δεν σταματούν πουθενά.



Battle: Los Angeles

Διάρκεια: 1 ώρα και 56 λεπτά
Περιγραφή: Πανίσχυροι εξωγήινοι απειλούν τη Γη και μια επίλεκτη ομάδα προσπαθεί να σώσει την κατάσταση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Nicholas
    • Για τις άλλες δεν ξέρω ακόμα, όμως για την Spectral, μείνετε μακριά! Χθες την είδα και είναι από τις μεγαλύτερες " πατάτες" που έχουν βγει ποτέ. Πηγαίνετε καλύτερα για καφέ, ή δείτε κανά επεισόδιο του "Κωνσταντίνου και Ελένης" για 500ή φορά, οτιδήποτε άλλο παρά αυτό!

      • MBisonGR
      • μια χαρα ταινια ειναι το Spectral.
        Νομιζω εισαι υπερβολικος.
        Πες μερικες ταινιες του ειδους που σου αρεσαν ;

    • nickvog
    • Το Spectral μια χαρά ταινία είναι. Για το budget του είχε ωραία ειδικά εφέ και αρκετά καλές ερμηνείες. Αν μην περιμένουμε χολυγουντιανή υπερπαραγωγή. Streaming υπηρεσία είναι (με γερό πορτοφόλι).

      Δειτε και EXTINCTION, TAY και ARQ.

*