Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επίσημο trailer για την παραγωγή του Netflix Extinction

*
To Netflix δημοσίευσε το πρώτο trailer για την επερχόμενη sci-fi ταινία Extinction. Ένας εργαζόμενος πατέρας σε μια κοινωνία του μέλλοντος, βλέπει συνεχώς εφιάλτες σχετικά με επερχόμενη καταστροφή από άγνωστη δύναμη. Όταν τα όνειρά του αρχίζουν να επηρεάζουν τις σχέσεις του με την οικογένειά του, συνειδητοποιεί ότι ίσως αποτελούν το κλειδί μιας φρικτής πραγματικότητας, καθώς ξεκινάει η επίθεση των εξωγήινων. Η εισβολή προχωράει και αυτός θα πρέπει να βρει τη δύναμη να προστατεύσει την οικογένειά του αλλά και να καταλάβει ποιος πραγματικά είναι. Πρωταγωνιστούν οι Michael Peña (Ant-Man and the Wasp), Lizzy Caplan (Masters of Sex), Mike Colter (Marvel’s Luke Cage) και Israel Broussard (Happy Death Day). Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Ben Young (Hounds of Love) και το σενάριο ανήκει στον Spenser Cohen (The Driver). Την παραγωγή έχουν αναλαβει οι Todd Lieberman (Beauty and the Beast), David Hoberman (Wonder) και Alex Young (Hitman: Agent 47). Το Extinction θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 27 Ιουλίου 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*