Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Επιβεβαιώθηκε το Mission Impossible 7, στο Dubai για τα γυρίσματα o Tom Cruise

*
Ο Tom Cruise βρίσκεται ξανά στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και πιο συγκεκριμένα στο Dubai, όπου θα γυριστούν οι επόμενες δύο ταινίες της σειράς Mission Impossible. Ο δημοφιλής ηθοποιός βρίσκεται στη χώρα για μια ακόμα φορά, μετά την αναρρίχησή του στον ψηλότερο κτίριο του κόσμου, τον ουρανοξύστη Burj Khalifa και συναντήθηκε με τον φίλο του Ahmad Al Shaikh, που έχει ρόλο διευθύνοντα συμβουλου στην Dubai Media Incorporated.

Μιλώντας στο Esquire Middle East, συνεργάτες του ΤTom Cruise επιβεβαίωσαν ότι η παρουσία τους στη χώρα της αραβικής χερσονήσου έχει να κάνει με τα γυρίσματα των Mission Impossible 7 και 8.


Στο Dubai βρίσκεται επίσης ο συμπρωταγωνιστής του Cruise στην ταινία Mission Impossible III, Simon Pegg αλλά και ο σκηνοθέτης Cristopher McQuarrie, κάτι που επιβεβαίωσαν μέσω αναρτήσεων στο Instagram.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*