Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ημερομηνία για την πρεμιέρα της 22ης σεζόν στη σειρά South Park

*
Η σειρά South Park ξεκίνησε να προβάλεται το 1997 και από τότε έχει χαρίσει άπειρες στιγμές γέλιου. Πλέον το Σεπτέμβριο ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε την 22η σεζόν, όπως ανακοίνωσε το Comedy Central. Έπειτα από 280 επεισόδια, πολλοί ίσως αναρωτιούνται που βρίσκεται η έμπνευση, όμως αυτό είναι ένα μυστικό που κρατούν επτασφράγιστο οι δημιουργοί Trey Parker και Matt Stone. Το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν θα προβλήθεί στις 26 Σεπτεμβρίου 2018 και η Comedy Central ανακοίνωσε ότι η δημοφιλής παρέα ηρώων θα δώσει το παρών στην Comic-Con που θα πραγματοποιηθεί στο San Diego. Η εταιρεία έχει ετοιμάσει αρκετές εκπλήξεις για τους fans και όσοι παραβρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν μοναδικές εμπειρίες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*