Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ολοκληρώθηκε η παρουσία του Lucifer στη μικρή οθόνη

*
Έπειτα από τρεις σεζόν, το τηλεοπτικό δίκτυο FOX αποφάσισε να διακόψει την παραγωγή της τηλεοπτικής σειράς Lucifer. To σενάριο έχει να κάνει με τις περιπέτειες του άρχοντα της κόλασης που θέλει να αλλάξει ριζικά τη ζωή του και αποφασιζει να ανέβει στη Γη. Αρχικά γίνεται ιδιοκτήτης νυχτερινού κλαμπ στο Λος Άντζελες, όμως αυτό δεν του είναι αρκετό και δίχως να προσπαθήσει πολύ παίρνει και τον τίτλο του συμβούλου στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Δυστυχώς, τα νούμερα τηλεθέασης ήταν τέτοια, που η συνέχιση της σειράς κρίθηκε ως απαγορευτική. Η αλήθεια είναι ότι έπειτα από τις δύο πρώτες ενδιαφέρουσες σεζόν, η τρίτη έκανε μεγάλη κοιλιά και το ενδιαφέρον έπεσε κατακόρυφα. Αυτό προκύπτει από τους μόλις 4,1 εκ. τηλεθεατές και τη βαθμολογία 1,1 από ενήλικους 18 έως 49 ετών. Πέρα από το Lucifer, το FOX έκοψε και τα Brooklyn Nine-Nine, The Mick, The Last Man on Earth και το The Exorcist.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*