Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας της ταινίας Sonic the Hedgehog 3

*
H SEGA και η Paramount Pictures ανακοίνωσαν ότι η ταινία Sonic the Hedgehog 3 θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Δεκεμβρίου 2024.

Στις 8 Απριλίου 2022 ξεκίνησε η προβολή του Sonic the Hedgehog 2, με πρωταγωνιστές τουτς Ben Schwartz (ως Sonic), Jim Carrey (ως Dr. Robotnik), James Marsden (ως Tom Wachowski), Tika Sumpter (ως Maddie Wachowski)., Colleen O’Shaughnessey (ως Tails) και Idris Elba (ως Knuckles).


Σύμφωνα με το σενάριο, ο Sonic απολαμβάνει τη ζωή στο Green Hills όταν ο Dr. Robotnik επιστρέφει μαζί με το νέο του μυστικό όπλο: τον Knuckles. Οι δυο τους αναζητούν ένα σμαράγδι με αρκετή δύναμη για να καταστρέψει ολόκληρους πολιτισμούς. Έτσι ο Sonic, μαζί με τον καινούργιο του φίλο Tails, βάζει στόχο την ανεύρεση του σμαραγδιού προτού αυτό πέσει σε λάθος χέρια.

Σκηνοθέτης του Sonic the Hedgehog 2 είναι ο Jeff Fowler και το σενάριο έχουν γράψει οι Pat Casey, Josh Miller και John Whittington.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*