Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η σειρά Castlevania: Nocturne είναι επιστροφή του Richter Belmont στο Netflix (trailer)

Το Castlevania θα επιστρέψει στο Netflix με τη μορφή μιας νέας animated σειράς που ονομάζεται Castlevania: Nocturne. Η υπηρεσία steaming δεν έκανε γνωστό το πότε αναμένεται η πρεμιέρα της, καθώς περιορίστηκε στο να δηλώσει πως βρίσκεται στα σκαριά. Από όσα έγιναν αργότερα γνωστά, το Nocturne θα ακολουθεί την ιστορία του Richter Belmont από τα Castlevania: Rondo of Blood και Symphony of the Night. Εφόσον η ιστορία του συνάδει με τη μυθολογία του franchise, τότε θα τοποθετείται αρκετούς αιώνες μετά από την υπάρχουσα animated σειρά Castlevania του Netflix.

Δημιουργός και σεναριογράφος του Castlevania: Nocturne είναι ο Clive Bradley και showrunner του ο Kevin Kolde. Η σειρά θα είναι μια παραγωγή των Project 51 Productions και Powerhouse Animation.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*