Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκινάει δουλειά το animation studio Nintendo Pictures

*
Η Nintendo λανσάρισε την επίσημη ιστοσελίδα για το νέο της animation studio, Nintendo Pictures.

Η εταιρεία ανακοίνωσε τον Ιούλιο ότι σχεδίαζε να εξαγοράσει την ιαπωνική εταιρεία CG Dynamo Pictures, με την πρόθεση να αποκτήσει το 100% των μετοχών της και να την καταστήσει θυγατρική της εξ' ολοκλήρου.


Η Nintendo είχε δηλώσει ότι μετά την εξαγορά σχεδίαζε να μετονομάσει την εταιρεία σε Nintendo Pictures Co, Ltd και να επικεντρωθεί στην ανάπτυξη περιεχομένου χρησιμοποιώντας IPs της Nintendo.

Η συμφωνία αναμενόταν να ολοκληρωθεί σήμερα, 3 Οκτωβρίου 2022, όπως και έγινε.

Μήνυμα στη νέα ιστοσελίδα αναφέρει τα εξής: "Μέσω των video μας, στοχεύουμε να κάνουμε γνωστούς τους χαρακτήρες της Nintendo στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο και να δημιουργήσουμε μοναδικά videos που θα μείνουν για πάντα στη μνήμη σας".

"Για αυτόν τον σκοπό, κάθε ένας από τους υπαλλήλους μας θα εργαστεί σκληρά για τη δημιουργία ενός οργανισμού που θα μπορεί να συνεχίσει να αναπτύσσεται, εξετάζοντας πάντα τι θα μπορούσε να είναι ενδιαφέρον για τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο, μετέχοντας σε παραγωγές της αρεσκείας τους".

"Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε μοναδικές και εκπληκτικές παραγωγές σε όλο τον κόσμο, που ξεπερνούν τις γενιές και τις εποχές".

Στο παρελθόν, με την επωνυμία της Dynamo Pictures, η εταιρεία έκανε παραγωγές CG για μια σειρά από ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, συμπεριλαμβανομένων των Yuri on Ice, Aya and the Witch και της δεύτερης σεζόν του Ghost in the Shell του Netflix, SAC_2045.

Επίσης εταιρεία εργάστηκε στο CG του Final Fantasy XIII-2 και έχει δημιουργήσει animations για παιχνίδια όπως τα: Death Stranding, Nier Replicant, Monster Hunter World και Persona 5.

Έχει επίσης συνεργαστεί με τη Nintendo στο παρελθόν στα cutscenes του Metroid: Other M και για την παραγωγή ταινιών μικορύ μήκους για τη σειρά Pikmin, σε συνεργασία με τον Shigeru Miyamoto.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*