Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συνδρομητικό πακέτο Disney Prime εξετάζει η Disney

*
Οι υπεύθυνοι της Disney έχουν στο μυαλό του ένα συνδρομητικό πακέτο σε στυλ Amazon Prime, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Wall Street Journal. Το πρόγραμμα θα μπορούσε να προσφέρει διάφορα αποκλειστικά προνόμια, εκπτώσεις και άλλα δελεάσματα για τους συνδρομητές, προκειμένου να ξοδεύουν περισσότερα χρήματα σε προϊόντα και υπηρεσίες της Disney. Ένα όφελος για την εταιρεία θα ήταν πως με τον τρόπο αυτό θα μπορούσε να συλλέγει περισσότερες πληροφορίες για τις προτιμήσεις και τις συνήθειες των πελατών, βελτιώνοντας την ικανότητά της να προωθεί ακόμα καλύτερα τα προϊόντα της, είτε πρόκειται για υπηρεσίες streaming, είτε για θεματικά πάρκα, είτε για διαφόρων ειδών αντικείμενα.

Σύμφωνα με τη WSJ, η συζήτηση για το νέο συνδρομητικό πακέτο βρίσκεται σε αρχικά στάδια συζήτησης. Δεν είναι ξεκάθαρο ποιο κομμάτι του κοινού της Disney θα στοχεύει, πόσο θα κόστιζει ή πότε μπορεί να ξεκινήσει. Ορισμένα στελέχη της Disney το αναφέρουν ως project Disney Prime.


Σε δηλώσεις της στη WSJ, η επικεφαλής επικοινωνίας της Disney, Kristina Schake, επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία εξετάζει ένα τέτοιο συνδρομητικό πακέτο. "Η τεχνολογία μας δίνει νέους τρόπους για να προσαρμόσουμε και να εξατομικεύσουμε την εμπειρία των καταναλωτών, έτσι ώστε να παρέχουμε ψυχαγωγία, εμπειρίες και προϊόντα που είναι πιο σχετικά με κάθε έναν από τους πελάτες μας», δήλωσε ο Schake. "Ένα τέτοιο συνδρομητικό πακέτο μόνο μία από τις συναρπαστικές ιδέες που διερευνώνται".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*