Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Super Bowl trailer του The Flash φέρνει δύο εκδόσεις του Batman και πληροφορίες για την πλοκή

Επιτέλους δημοσιεύτηκε το πρώτο trailer για την ταινία The Flash, με τον Ezra Miller να υποδύεται τον υπερήρωα πρωταγωνιστή, τον Michael Keaton στον ρόλο του Batman και τη Sasha Calle να επανέρχεται ως Supergirl.

"Οι κόσμοι συγκρούονται στο The Flash όταν ο Barry χρησιμοποιεί τις υπερδυνάμεις του για να ταξιδέψει στον χρόνο, προκειμένου να αλλάξει τα γεγονότα του παρελθόντος. Όμως, στην προσπάθεια να σώσει την οικογένειά του, ο Barry παγιδεύεται σε μια πραγματικότητα όπου κυριαρχεί η φιγούρα του General Zod. Αυτός υπόσχεται να φέρει την απόλυτη καταστροφή και δεν υπάρχει κανένας υπερήρωας να σπεύσει για βοήθεια. Εκτός αν ο Barry μπορεί να επαναφέρει έναν εντελώς διαφορετικό Batman από τη συνταξιοδότηση και σώσει έναν φυλακισμένο Kryptonian… όχι όμως αυτόν που ψαχνει. Τελικά, για να σώσει τον κόσμο που βρίσκεται και να επιστρέψει στο γνωστό του μέλλον, η μόνη ελπίδα του Barry είναι να παλέψει για τη ζωή του. Όμως θα είναι η απόλυτη θυσία αρκετή για να σωθεί το σύμπαν;".


Εμφανίζονται επίσης οι Kiersey Clemons ως Iris West, Maribel Verdú ως Nora Allen, Ron Livingston ως Henry Allen, και Ben Affleck ως Bruce Wayne/Batman. Σε ρόλο σκηνοθέτη ο Andy Muschietti. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 16 Ιουνίου 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΗΛΙΚΙΕΣ

    16+

  • ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ

    Andy Muschietti

  • ΗΘΟΠΟΙΟΙ

    Sasha Calle, Ben Affleck, Ezra Miller

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*