Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Ryan Gosling θα επέλεγε ως πρωταγωνιστή σε ταινία No More Heroes o Suda51

*
Ο Goichi Suda, γνωστός και ως Suda51, δηλώνει ότι θα επέλεγε τον Ryan Gosling ως Travis Touchdown σε μία ταινία No More Heroes.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα Shacknews, ο ιδρυτής και CEO της Grasshopper Manufacture ρωτήθηκε ποιον θα ήθελε να δει στον ρόλο του πρωταγωνιστή, σε περίπτωση που υπήρχε συμφωνία για να γυριστεί ταινία εμπνευσμένη από τη δημοφιλή σειρά No More Heroes.


"Για το Travis Touchdown, πιθανότατα θα επέλεγα τον Ryan Gosling. Ως σκηνοθέτη μάλλον τον James Gunn", απάντησε ο Suda51. "Αν όμως έπρεπε να διαλέξω Ιάπωνα σκηνοθέτη, αυτός θα ήταν ο Takashi Miike".

Στο παρελθόν, ο Suda έχει συνεργαστεί τόσο με τον Gunn και τον Miike. Ο πρώτος μετείχε στη συγγραφή του σεναρίου του Lollipop Chainsaw, που σκηνοθέτησε ο Suda. Από την άλλη, ο Miike, δάνεισε την φωνή του στον ομώνυμο χαρακτήρα στο No More Heroes 2.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*